vízilabda
  • 2024. február 9. 15:23
    A záró nyolc perc egyetlen igazi kérdése az maradt, meglesz-e a torna első "nullázása", de a kazahok végül 3:46 perccel a vége előtt betaláltak, ezt pedig a teljes közönség, a magyar szurkolókkal együtt hangos tapssal jutalmazta. Végül a nemzeti együttes minden mezőnyjátékosa betalált, utolsóként Pohl Zoltán. A 28-1-es végeredményt Német Toni állította be ötméteresből.
    Címkék:
  • 2024. február 8. 16:29
    Bő egy perc telt el a zárónegyedből, amikor az ausztrálok betaláltak, Parkes Rebecca azonban emberelőnyt harcolt ki, amit Leimeter nagy bombával váltott gólra, visszaállítva ezzel a megnyugtató különbséget. Újfent centerből növelte az előnyt Mahiue, a befejező pedig Keszthelyi volt, végleg eldöntve a meccset.
    Címkék:
  • 2024. február 7. 20:49
    Kilencven másodperccel a vége előtt a csapatkapitány Jansik Szilárd emberelőnyből szépített, majd 17 másodperccel később Vámos labdaszerzése után Zalánki ziccerből egyenlített. Az olaszok húsz másodperccel a dudaszó előtt labdát szereztek, Campagna megint időt kért, de az utolsó lövést Vogel "lenyelte", így jöhettek az ötméteresek.
    Címkék:
  • 2024. február 6. 12:56
    A játék képe a záró nyolc percre sem változott, a magyarok könnyedén szerezték a gólokat, a mezőnyjátékosok közül utolsóként Máté Zsuzsanna is feliratkozott a gólszerzők közé, a 39-2-es végeredményt pedig Kuna Szonja állította be.
    Címkék:
  • 2024. február 5. 19:48
    Vogel pedig ott folytatta, ahol Fukuokában a döntőben abbahagyta, büntetőt védett. Ezután a 150. válogatott meccsét ünneplő Zalánki percei következtek, előbb szemkápráztatóan pattintott a léc alá, majd védekezésben hátulról ütötte ki a ziccerben lévő román center kezéből a labdát.
    Címkék:
  • 2024. február 4. 21:36
    "Sokkal jobb egy győztes meccsel bemutatkozni, szokni a körülményeket. Hasonló mérkőzésre számítottunk, de bíztam benne, hogy kevesebb gólt kapunk, az ellenfél centerakciói alapján van mit elemezünk, fel kell keményedni a bekkjeinknek. A lőtt gólok száma viszont mutatja, mennyire motiváltak vagyunk, mindenki igyekszik a jobbik formáját megtalálni, bízom benne, hogy a fontos pillanatokra felépítjük magunkat" - nyilatkozta az MTI-nek Mihók Attila.
    Címkék:
  • 2024. január 12. 17:08
    A világbajnok, ezzel olimpiai kvótás magyar együttes javarészt fiatal tehetségekkel szerepel a kontinensviadalon, így már az kisebb meglepetés volt, hogy csoportelsőként rögtön a nyolc közé jutott. Ott aztán a hat olimpiai bajnokkal felálló szerbeket is felülmúlta az idegek csatájában.
    Címkék:
  • 2024. január 8. 20:59
    A világbajnok és így olimpiai kvótás magyar együttes javarészt fiatal tehetségekkel szerepel a kontinensviadalon, ezért ilyen arányú sikere különösen nagy meglepetés volt az eddig százszázalékos és olimpiai indulásért küzdő rivális ellen. A magyaroknak legalább öttel kellett győzniük a csoportelsőséghez, minden más eredmény a harmadik helyet jelentette volna, amivel csütörtökön játszani kellett volna a negyeddöntőért.
    Címkék:
  • 2024. január 6. 18:26
    Az utolsó nyolc perc elején sikerült elkerülni, hogy még szorosabbá váljon a küzdelem, mivel Tátrai "kipókhálózta" a jobb felső sarkot, majd Fekete pattintott a georgiai kapuba, így ismét magabiztossá vált az előny.
    Címkék:
  • 2023. december 21. 21:59
    Az utolsó nyolc percben már csak a különbség volt kérdéses, miután a negyed Fekete újabb emberelőnyös góljával indult. Végül csakúgy, mint az előző hármat, ezt a felvonást is megnyerte a magyar csapat, amely így magabiztos győzelmet aratott. A mezőny legeredményesebb játékosa Vigvári Vince és Burián Gergely volt négy-négy góllal.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik
    "Külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik ismét, aminek a célja nem egy ember felépítése, aki bosszúból csak a saját pecsenyéjét sütögetve politizál, hanem sebet ejteni a magyar kormányon, hogy előbb-utóbb, de inkább mielőbb fel tudjanak állítani egy háborúpárti baloldali kormányt Magyarországon" - mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.
  • A kormány kiáll Európa keresztény alapjai mellett
    Varga Mihály kiemelte: miközben tőlünk nyugatra templomok tűnnek el, Magyarországon és a külhonban 3000 templom építését vagy felújítását támogatta a kormány az elmúlt évtizedben.
  • 18. századi orgonák a Pannonhalmi Főapátságban
    Az Orgonák éjszakáján Homolya Dávid orgonaművész és nemzetközi orgonaszakértő, valamint Vadász Attila orgonaművész kezei alatt kelnek életre a hangszerek.
MTI Hírfelhasználó