Külföld
 • 2023. szeptember 21. 08:26
 • 2023. szeptember 20. 09:25
  Magyarország megvédi a szülők szabadságát, és határozottan kiáll amellett, hogy a gyermeknevelés joga nem az államé, nem is az NGO-ké, nem a média- és tudatiparé, hanem a szülőké - szögezte le az államfő.
 • 2023. szeptember 19. 09:50
  A magyar államfő kedden beszédet tart az ENSZ 78. ülésszakának közgyűlési általános vitájában, amelyben szintén kedden szólal fel Joe Biden amerikai elnök.
 • 2023. szeptember 18. 09:33
  Megelégelték a kis olasz sziget, Lampedusa lakosai a migránsok özönét. Hatalmas tüntetésbe kezdtek, hogy a római kormány és Brüsszel oldja meg a problémát. Az Európai Bizottság elnöke is a helyszínre látogatott. Ő azonban azt mondta: legális útvonalakat kell biztosítani. Az M1-nek nyilatkozó szakértő szerint ez azt jelenti, hogy az unió megszervezni és nem megállítani akarja a migrációs áradatot.
 • 2023. szeptember 17. 17:12
  "Ukrajnát éveken át készítették fel arra, hogy önmaga feláldozásával harcoljon Oroszország ellen, és stratégiai vereséget mérjen rá. Bármit is mondanak, ők (az amerikaiak) irányítják ezt a háborút, ők szállítják a fegyvert, a lőszert, a hírszerzési és a műholdas adatokat - ők háborúznak ellenünk" - mondta Lavrov.
  Címkék:
 • 2023. szeptember 17. 09:10
  A tárcavezető szavai szerint az ukránnak nevezett gazdák valójában amerikai, szaúdi és holland cégek, illetve befektetők. "Politikai köntösbe bujtatott piacszerzési akció zajlik" - húzta alá.
  Címkék:
 • 2023. szeptember 16. 00:03
  Az államtitkár azt mondta, az uniós pénz nem adomány, az egy üzlet része: Magyarország az EU-csatlakozással nagyobb piacot biztosított az uniónak, és tagországként negyedévente ugyanúgy befizet az EU kasszájába, mint a többi ország.
 • 2023. szeptember 15. 15:37
  Kitérve az amerikai kazettás lőszerek Ukrajna általi bevetésére megjegyezte, hogy az Egyesült Államok ezt bűncselekménynek tekinti, de saját magát "kivételnek" véli. "Oroszország sohasem zárkózott el a tárgyalások elől, és ha a másik oldal ezt akarja, akkor ezt jelentse be" - mondta Putyin.
  Címkék:
 • 2023. szeptember 15. 08:58
  A magyar politikai helyzettel kapcsolatban az Alapjogokért Központ vezetője aláhúzta: Magyarország demokratikus jogállam. A baloldal igazából azért frusztrált, mert a magyar jobboldal sikeres, demokratikus legitimitása erős, négy választást is kétharmaddal nyert meg zsinórban - mutatott rá.
  Címkék:
 • 2023. szeptember 14. 21:41
  A legegyszerűbb azonban amit Magyarország ajánl, hogy ismerje el Ukrajna a magyarságot őshonos nemzetiségnek - mondta a miniszterelnök-helyettes, kiemelve: a krími tatárok esetében ez biztosított, és ha az ő jogaikat a magyarságnak is biztosítanák, akkor "nagyjából rendben volna".
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
 • Kubatov nem ismerte föl, és nem is szóltak neki…
  Miközben helyes, hogy a Fradit a BL magasságába akarja emelni, itt egy másik futballeredményt is elérhetett volna. Sokasíthatta volna a magyar edzőkiválóságok számát.
 • A liberális kultúra fároszai: gerikarók
  A gerikarók látványa leleplezi a liberalizmus nevű szellemi vírus megbetegítő jellegét. Ide züllik az, aki bedől a liberális szélsőség bóvli propagandájának. Ezt tudja produkálni annyi év után, temérdek pénzért.
MTI Hírfelhasználó