Sport
 • 2022. január 6. 18:18
  Modern futballt játszó Ferencvárost ígér Sztanyiszlav Csercseszov, a klub december 20-án kinevezett új vezetőedzője.
  Címkék:
 • 2022. január 2. 10:21
  „Nekünk az a célunk, hogy felfejlődjünk Európában, hogy erősebbek legyünk a Dinamo Zagrebnél, hogy erősebbek legyünk a lengyel bajnokcsapatnál, erősebbek legyünk a Slavia Prahánál, a Partizan Beogradnál."
  Címkék:
 • 2021. december 20. 14:09
  Cél a magyar bajnokság és a Magyar Kupa megnyerése, illetve a nemzetközi porondon a csoportkör újbóli elérése, lehetőleg a Bajnokok Ligájában -jelentette ki Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. ügyvezető-igazgatója.
 • 2021. december 14. 19:36
  A magyar Alkotmánybíróság kimondta, hogy olyan helyzetekben, amikor nem működik a közösen gyakorolt hatáskör, nem érvényesül az uniós jog, akkor a tagállamok egyedi megoldásokat tudnak alkalmazni. A magyar alkotmánybírósági döntés tehát utat mutat az unió jövőbeli migrációs politikájának - emelte ki Varga Judit.
 • 2021. november 15. 19:47
  A sérült Szoboszlai Dominik hiányában Varga Kevin került be a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatába, amely 20.45 órakor Lengyelország otthonában kezdte utolsó világbajnoki selejtezőjét.
  Címkék:
 • 2021. november 13. 14:10
  A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke a magyar miniszterelnökkel tárgyalt Budapesten. A sportág időszerű kérdéseit tekintették át.
 • 2021. november 12. 21:12
  A Rossi-legénység nagy fölényben kezdte a mérkőzést San Marino ellen, s a magyar válogatott hamar vezetést szerzett a világbajnoki selejtezőn.
  Címkék:
 • 2021. október 12. 21:52
  A magyar csapat a 6-3 óta először nem kapott ki Angliában. Mi vezettünk egy-nullra. Negót fejbe rúgta Shaw a 16-os vonalánál. A büntetőt Sallai Roland értékesítette. A hazaiak a 37. percben egyenlítettek. A 96. percben döntetlennél fújta le a meccset a bíró.
  Címkék:
 • 2021. október 11. 20:57
  Mindig küzdeni fog, és nem adja fel Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, akinek együttese kedden este a Wembley Stadionban az angolok ellen lép pályára a világbajnoki selejtezők nyolcadik fordulójában.
  Címkék:
 • 2021. október 10. 17:45
  Az olasz szövetségi kapitány, Marco Rossi számára ez a meccs óriási kudarc. Nehéz elfogadni Rossi magyarázatát, hogy a rendelkezésére álló játékosokból ennyi hozható ki.
  Címkék:
 • Elpusztít bennünket a radikális baloldali szentháromság
  Lemondott professzori rangjáról a torontói egyetem ismert kutatója, Jordan B. Peterson. A kanadai akadémikus, sztárpszichológus azzal magyarázta döntését, hogy a faji és szexuális sokszínűséget hirdető progresszív eszmék lebontják az oktatás és a tudomány intézményeit, a szólásszabadság fogalmát újraértelmezve pedig végül pusztulásba hajszolják a nyugati világ kultúráját és társadalmait is. A szerző meglepetésre Vlagyimir Putyintól is idéz: az orosz államfő a nyugati haladóknak tulajdonítja azokat az eszméket, amelyek szó szerint népirtásba torkollottak a hazájában.
 • A kormány elismeri az egyházak munkáját
  A kormány elismeri és megbecsüli az egyházak munkáját, azt amit az országért, az emberekért tesznek - jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes vasárnap Miskolcon, a görögkatolikus székesegyház megújított templombelsőjét megáldó ünnepi liturgia után.
 • Kultúránknak része mindaz, amit ezer év szokássá formált
  Nekünk, magyaroknak két születésnapunk is van. Augusztus 20-án az országét, a magyar kultúra napján a nemzetét ünnepeljük – emelte ki Novák Katalin, a kormánypártok államfőjelöltje a Sopronban szombat este elmondott ünnepi beszédében.
MTI Hírfelhasználó