Vélemény
 • 2021. október 22. 10:22
  Földi László: „Ha a lejáratásban az egyébként programjában silányabb oldal lesz ügyesebb és főként eredményesebb, mit kap nyakába – legalább négy évre – az ország népe?"
 • 2021. október 19. 09:07
  Bogár László: Az uralmi rend megdöntésére készülő ellenzék „balekhalászatának” azt kell sugallania, hogy ő és csakis ő tudja a megoldást.
 • 2021. október 16. 23:25
  A globalisták és a szuverenisták küzdelme mind Európában, mind Magyarországon a csúcsához érkezett; ezért, és leginkább ezért van szükség a békemenetre.
 • 2021. október 16. 00:40
  Néhány nappal a cseh választások előtt a Babišra vonatkozó adatok kiszivárogtatása egy tudatosan időzített, célzott külső támadás volt.
 • 2021. október 15. 08:44
  Bogár László: A Jobbik pártelnöke mint az egyik miniszterelnök-jelölt, a diósgyőri melósgyerek paródiaszerű mutatványával nem jutott be az első három jelölt közé, és ezzel egyértelművé vált, hogy eleve csak nélkülözhetetlen kellékként volt bekészítve a DK-jelölt szolgálatára. Hasonlóan csak látványtechnikai díszletnek bizonyult a Momentum elnöke is, akinek pártja egy globalo-áramvonalasított új-SZDSZ előképe, amely egyelőre a DK ifjúsági tagozataként működik.
 • 2021. október 12. 23:35
  A balliberális erők, ha csak tehetik, a legválogatottabb eszközökkel intézik el politikai ellenfeleiket. Ausztriánál maradva, két éve egy bűnszövetkezet közreműködésével buktatták meg a szabadságpárti Strache alkancellárt, most pedig éppen a néppárti Sebastian Kurz kancellárt léptették vissza. Orbán Viktorra Európa-szerte tíz év óta fenik a fogukat.
 • 2021. október 10. 00:28
  Az lenne a szerencsés, ha a suszter maradna a kaptafánál – ez esetben a szociológiánál –, vagyis ha Karácsony hagyná a fenébe a politika háza táján való „kolbászolását”, láthatóan nem való ez neki, semmi értelme az egésznek.
 • 2021. október 9. 09:34
  A friss sebet kapott – potenciális célszemély – a lelki megkönnyebbülés reményében panaszolja el a sérel­meit, majd kapva kap a felajánlott segítség után. És észrevétlenül válik az ellenség ügynökévé.
 • 2021. október 7. 09:04
  A migránsok, a harmadik világ biológiai fegyverei nem lesznek érdekeltek a mi kulturális identitásunk túlélésében. Nem is értik, nem érthetik az életformánkat. Ők a saját civilizációjuk túlélésében érdekeltek. Az irányított migráció, a Willkommenskultur az új munkásosztály, az új proletariátus betelepítésének és kiépítésének globális terve. Olyan csoportokat ékelnek a nyugati társadalmak emberrétegei közé, amelyek szétzilálják a több ezer éve formálódó szerkezetet.
 • 2021. október 5. 08:57
  A klímatudatosságtól, a melegházasságon, migráción át minden deviáns, destruktív és degeneratív kisebbség szent jogainak védelméig és „mindegy, csak ártson” jelszóval Európa vezető ipari hatalma energetikai eutanáziájának aktív elősegítéséig minden, ami „zöldség”, az itt kapható.
 • A rendszerváltoztatás az '56-os hősöknek is köszönhető
  Kövér László: a Nyugat ugyanúgy hagyott cserben minket 2006-ban, mint 1956-ban, „és most is ugyanúgy szívesebben kooperálnának egy kollaboráns neobolsevista bandával, mint ahogy 1989-90 után is jobban örültek volna, ha nincs hatalmi változás hazánkban, hiszen az úgynevezett reformkommunistákkal már korábban elkezdtek sikerrel üzletelni."
 • A lengyel külügy az EP birodalmi tébolya ellen
  Az Európai Parlament az utóbbi években, különösen Lengyelországot illetően, "olyan állásfoglalásokat szavaz meg, amelyeknek semmi közük a valósághoz", a "jogosulatlanul" elfogadott dokumentumokkal pedig csökkenti önmaga és az egész EU tekintélyét. Az uniós intézmények esetében az alapszerződésekben rögzített hatásköreik bővítését célzó törekvés tapasztalható. Az uniós szervek kisajátítják a hatásköröket.
 • Magyarország legyen mindig erős, szuverén állam!
  Most az a nagy kihívás, hogy ne sodorja el az új nemzedékeket a homogenizáló globalizáció. A 21. század az olyan kihívások százada, mint például a migráció vagy a járvány, melyekre választ kell adni, ugyanakkor a 21. századot az együttműködés századává kell változtatni - mondta Simicskó István főként fiatalokból álló közönsége előtt.
MTI Hírfelhasználó