deutsch tamás
  • 2024. április 7. 08:41
    Ursula von der Leyen esetleges újraválasztásáról Deutsch Tamás úgy fogalmazott: szinte kizártnak látja az egyetértés lehetőségét a huszonhét állam és kormányfő között abban, hogy az Európai Bizottság jelenlegi elnökét egyhangúlag támogassák.
  • 2024. március 27. 18:20
    Deutsch kijelentette: a bizottsági vizsgálat célja, hogy kimondja: eddig, és ne tovább! Úgy fogalmazott: nem lehet politikai következmények nélkül tovább folytatni a Magyarország elleni baloldali politikai manővereket, amelyekről azt mondta, azokkal a baloldali képviselők a saját polgáraiknak ártanak.
  • 2024. január 14. 09:04
    "Döbbenetes megint, hogy amikor rólunk, magyarokról van szó, a brüsszeli bürokrácia őrültségeivel szembeszálló, a maga szuverén álláspontját képviselő ország vezetőjének a személye merül fel, mindegy, mit írnak elő az uniós szabályok, rögtön felháborodnak, rettegnek és az unió jogi normáit megerőszakoló B meg C, meg D forgatókönyveken próbálnak gondolkodni" - mondta Deutsch Tamás.
  • 2023. július 12. 13:53
    "Látható, hogy az európai intézmények és a brüsszeli bürokrácia a Soros-terv még meg nem valósított fejezeteit akarja megvalósítani" - leplezte le a magyargyűlölő EU-szélsőséget Deutsch Tamás.
  • 2023. július 9. 08:24
    Európa védelmezői vagyunk, hiszen tavaly a negyedmilliót is meghaladta azon illegális migránsok száma, akiket hazánk megállított a szerb-magyar határon, míg az elmúlt fél évtizedben egymillió, Európába törvénytelen módon belépni szándékozó migráns bejutását akadályozta meg Magyarország, amivel "ranglistavezető" – mondta Deutsch Tamás.
  • 2023. június 25. 09:14
    Magyarország, Lengyelország és még három tagállam egyetlen eurócentet sem kapott a helyreállítási alap forrásaiból. Így felvetődhet a kérdés, hogy a tagállamok fejlesztéseinek finanszírozására szolgáló források azért nem jutnak el a tagállamokhoz, mert ezeket a pénzeket adta oda Brüsszel Ukrajnának?
  • 2023. május 20. 14:54
    Napok teltek el, de Brüsszel még mindig hallgat az ügyben. Tarthatatlan, hogy nem kapunk válaszokat Brüsszeltől, hogy a brüsszeli bürokraták, az Európai Bizottság vezetőinek közvetlen munkatársai valóban azt a súlyos, az ország szuverenitását veszélyeztető lépést javasolták-e a Magyarországgal szemben – leplezte le von der Leyent Deutsch Tamás.
  • 2023. május 17. 19:11
    Deutsch Tamás: az Európai Bizottság elnöke tisztázza, valóban ő kérte, utasította, hogy az ukránok állítsák le a kőolajszállítást a Barátság-vezetéken.
  • 2023. május 14. 10:16
    „Nekünk, magyaroknak évek óta azzal kell szembesülnünk, hogy az Európai Unió legkülönbözőbb intézményei koncepciós eljárásokat folytatnak hazánkkal szemben: hazugságok, rágalmak, csúsztatások, minden alapot nélkülöző, egyre durvább politikai minősítések jegyében próbálnak kemény politikai nyomást gyakorolni Magyarországra" – leplezte le a szélsőséget Deutsch Tamás.
  • 2023. május 10. 14:18
    "Bolondnak nézik az embereket a brüsszeli bürokraták, az Európai Parlament baloldali többsége, és úgy gondolják, ha nem beszélnek a korrupciós ügyekről, akkor azok nem léteznek" - fogalmazott Deutsch Tamás.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Az Agitprop figyelt
    Az idő előrehaladtával a falak egyre inkább eltolódtak egymástól, és a falon való minimális átlépést a rendszer már nem büntette úgy, mint a Kádár-korszak korai éveiben, vagy mint a Rákosi-korszakban – elemzi az 80-as évek második felének hazai újságírását Sz. Nagy Gábor történész.
  • Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát
    A Vígszínház társulata nevében Lukács Sándor színművész búcsúzott, színészkollégája játékát és közös munkáikat idézte fel. Mint mondta, Tordy Gézában nagy erők lakoztak, nagy dühök és nagy szenvedélyek.
  • Fát ültettek fradisták a Budakeszi Vadasparkban
    Dibusz Dénes, az FTC kapusa, aki csapattársai, Varga Barnabás és Botka Endre társaságában aktívan is közreműködött a faültetésben, hangsúlyozta: fontosnak érzik, hogy az edzések és a játék mellett a társadalmi felelősségvállalásból is kivegyék a részüket és óvják a környezetet.
MTI Hírfelhasználó