Belföld
 • 2022. október 7. 00:00
  Az Országgyűlés elnöke szerint brutális erőpolitika zajlik Magyarországgal szemben és ami az uniós forrásokkal történik, "az olyan nyílt önkény, amit csak útonállásnak" lehet nevezni.
 • 2022. október 6. 16:27
  Karácsony Gergelyről végérvényesen bebizonyosodott, hogy alkalmatlan, megbukott mint főpolgármester - jelentette ki a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője csütörtökön a közmédiának nyilatkozva.
 • 2022. október 4. 00:02
  Szükség van a pedagógusok béremelésére, azonban a tanárok és az oktatás helyzetét hosszú távú stratégiai kérdésként kell kezelni - mondta az Országgyűlés elnöke a HírTv Napi aktuális című hétfő esti műsorában.
 • 2022. október 3. 16:53
  Az utolsó baloldali kormánynál a jelenlegi sokkal többet költ a családok védelmére, mivel biztosítják a családok számláinak fizetését és a munkahelyek megőrzését- hangzott ma el az Országgyűlésben.
  Címkék:
 • 2022. október 3. 14:54
  Egyre nehezebb a helyzet az illegális migráció tekintetében, a számok és a tények egyre riasztóbbak, mégsem irányul elég figyelem erre a problémára – mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten.
 • 2022. október 3. 10:37
  A DadAdat és holdudvara mára teljesen átszőtte a külföldről finanszírozott magyarországi baloldalt. A cégcsoportnak számos külföldi vállalkozása van, a bécsiben például az amerikai Demokrata Párt emberei a többségi tulajdonosok. A cégháló működésében részt vesz a Gyurcsány-kormány hátországa, továbbá Bajnai Gordon és egykori titkosszolgálati minisztere is. A vállalat adatvédelmi aggályokat is felvető választási machinációi miatt a magyar hatóságok jelenleg is nyomoznak. A DatAdat nem kizárólag egy hatalomszerzési eszköz, hanem néhányak számára egy jól jövedelmező biznisz is. Az eddig megjelent írások alapján a Magyar Nemzet megpróbálta összefoglalni, hogy mit lehet tudni a dollárbaloldal vegykonyhájáról.
 • 2022. október 3. 09:46
  A parlamenti honlapon olvasható napirendi javaslat szerint a 13 órakor kezdődő ülésen megemlékeznek a közelmúltban elhunyt Koltai Imre (MSZP) volt országgyűlési képviselőről.
 • 2022. október 2. 20:35
  Felújították a Bakáts téri Assisi Szent Ferenc-főplébániatemplomot Budapest IX. kerületében. Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek vasárnap szentmise keretében áldotta meg az épületet és szentelte fel a templom új oltárát.
 • 2022. október 2. 08:39
  Joggal érezhetjük úgy, hogy átvertek minket, mert tavasszal még azt ígérték, hogy az energiára nem fogják kiterjeszteni az említett szankciókat, mégis megtették, és ennek következményeit elsősorban most nem Oroszország, hanem Európa szenvedi el - szögezte le a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.
 • 2022. október 1. 23:54
  A Szemlőhegy utcai épület telekhatáránál gyakran egyeztetett a szomszéddal, Kádár Jánossal Apró Antal hírhedt kommunista káder. Az ötvenes években költözhetett be a családjával, a kilencvenes évektől itt él a Gyurcsány család - írja a Mandiner.
  Címkék:
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó