rétvári bence
 • 2024. június 16. 10:27
  Nemcsak hogy nem fizetik ki azt a közel 800 milliárd forintot, amibe került a külső határvédelem, hanem megbüntetnek minket a schengeni jogszabályok betartásáért és a külső határ védeleméért - leplezte le a hungarofóbokat Rétvári Bence.
 • 2024. június 6. 20:25
  Rétvári Bence az elkészült újbudai gyermekegészségügyi központnál Király Nórával, a Fidesz-KDNP XI. kerületi polgármesterjelöljével tartott sajtótájékoztatón elmondta: a kormány 88 milliárdot biztosított a budapestiek egészségének a védelmére, és 11 országos intézetben, 13 kórházban és 32 szakrendelőben történt fejlesztés a forrásból.
 • 2024. május 22. 19:29
  „Célunk, hogy a zarándokút legyen része az európai kultúrának, legyen része azoknak az útvonalaknak, amelyeket Európában jegyeznek" - hangoztatta Rétvári Bence.
 • 2024. május 9. 23:38
  Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, váci parlamenti képviselő, a rendezvényen elmondta: azok a politikusok, akik arról beszélnek, hogy a holnap feladata a fegyverszállítás, azok háborúpárti politikusok, akik azt mondják, holnaptól fegyverszünetre van szükség, békepárti politikusok.
 • 2024. április 18. 09:11
  Rétvári Bence tájékoztatása szerint az EgészségAblak ingyenes mobilalkalmazást már több mint 2,9 millióan használják.
 • 2024. április 13. 19:01
  Rétvári Bence aláhúzta: "ahhoz, hogy megőrizzük Magyarország békéjét, bizonyos hadfelszerelésekből is önellátónak kell lenni, hogy senki sehol ne lásson minket kiszolgáltatottnak, a saját lábunkon álljunk, erősek legyünk, és ellen tudjunk állni bármilyen nyomásnak".
 • 2024. április 11. 21:54
  Az utóbbi tizennégy év jogalkotói, illetve jogalkalmazói munkájának köszönhetően nyolcszor annyi pedofil elkövetőt sikerült elítélni, mint korábban – mondta Rétvári Bence.
 • 2024. április 10. 20:45
  A magyar rendőrök és határvadászok nap mint nap a testi épségüket kockáztatva védik az EU külső határait. Védik azt a kerítést, amely megépítésének és fenntartásának költségeit az Európai Bizottság kizárólag politikai indokokból továbbra is a magyar adófizetőkre hárítja át.
 • 2024. április 8. 21:23
  A baloldali kormány 81 pedofilt juttatott rács mögé, a jelenlegi kormány ugyanakkor a rendőrség munkájának és a szigorú büntető törvénykönyvnek köszönhetően megnyolcszorozta a börtönben ülő pedofiloknak a számát - hangsúlyozta az államtitkár, aki szerint a cél az, hogy "minden pedofil kerüljön börtönbe".
 • 2024. április 2. 14:37
  Az Egészség A-Z menüpont az egészségtudatosságot és a tájékozódást is segíti. Az orvosok által ellenőrzött adatbázis segít, hogy jobban megismerjük az egészségünk állapotát, valamint alaposabban fel tudjunk készülni az orvosi konzultációkra.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • Magyar győzelem a hazai futballban
  Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
 • A nemzeti identitás az emberi méltóság része
  Az Európa Tanács feladata is lenne, hogy segítse identitásuk megőrzésében a kontinens nemzeti kisebbségeit: utóbbiak asszimilációs nyomás alatt préselődnek.
 • Kipukkadt Magyar Péter hisztériakeltése
  "A Schadl-Völner ügyben az ügyészség valamennyi bűncselekménygyanús esetben eljárt, a felelősöket bíróság elé állította, és gondoskodott további büntetőeljárások lefolytatásáról, a hangfelvétel valamennyi ezzel ellentétes állítása egyértelműen és bizonyítottan valótlan volt" - mondta a szóvivő.
 • Új pszichoterápiás központ
  Latorcai Csaba szerint az Egészséges Budapest Programban is hatalmas lépéseket tettek az elmúlt öt évben: 128 milliárd forintot fordítottak a főváros egészségügyi megújítására, ezen felül 100 milliárdot infrastruktúra-fejlesztésre.
MTI Hírfelhasználó