Pártok
 • 2023. február 27. 12:32
  Ha most vasárnap tartanák az ország­gyűlési választásokat, a Fidesz – 52 százalékkal – nagy valószínűséggel elérné a 2022-es hazai listás eredményét – derül ki a Nézőpont Intézet aktuális kutatásából. Mint írták, a Fidesz–KDNP őrzi a vezető helyét a pártversenyben, egy most vasárnapi ország­gyűlési választáson ugyanis a magyarok több mint fele szavazna a pártszövetségre. Mindez azt jelenti, hogy a kormánypártok előnye az elmúlt egy év válságos időszaka ellenére sem kopott el, továbbra is stabilan őrzi első helyét a magyar pártversenyben.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
 • Nekünk Magyarország biztonsága az első
  Orbán Viktor a Karmelita kolostorban megtartott ülésen hangsúlyozta: bár a tűzszünet és a béke lenne a legfontosabb, az ukrán-orosz háborúban ma éjszakától fokozódó harcok zajlanak. Nekünk továbbra is Magyarország biztonsága az első - szögezte le a miniszterelnök.
 • Politikus helyett propagandista az EU-vezetőségben
  Elborzadva látjuk, hogy a kommunizmus eszmerendszere a globalizmus és a balliberalizmus álarca mögött már meghódította az unió legerősebb országait, és nagy erőkkel dolgozik a keleti régiók bedarálásán. Ezt a folyamatot hatalmas tőketúlsúly támogatja – mutat rá Bánó Attila.
 • Gyimesbükk: etnikai kirekesztés az Európai Unióban
  Erdélyben, a Gyimes-völgyben Gyimesbükk már nem Hargita megye része, a szomszédos román megyéhez sorolták. A gyimesbükki csángó magyaroknak ez az intézkedés sok nehézséget, mennyi szenvedést okoz" - mondta Soltész Miklós.
MTI Hírfelhasználó