MSZP
 • 2023. február 27. 12:32
  Ha most vasárnap tartanák az ország­gyűlési választásokat, a Fidesz – 52 százalékkal – nagy valószínűséggel elérné a 2022-es hazai listás eredményét – derül ki a Nézőpont Intézet aktuális kutatásából. Mint írták, a Fidesz–KDNP őrzi a vezető helyét a pártversenyben, egy most vasárnapi ország­gyűlési választáson ugyanis a magyarok több mint fele szavazna a pártszövetségre. Mindez azt jelenti, hogy a kormánypártok előnye az elmúlt egy év válságos időszaka ellenére sem kopott el, továbbra is stabilan őrzi első helyét a magyar pártversenyben.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
 • Frontbarátkozás helyett hosszú háborút ígér a realitás
  Az ukrán propaganda alapvetően a gyűlöletre alapoz, míg az orosz narratíva még mindig igyekszik különválasztani az ukrán hatalmat és az ukrán népet. Szó sincs tehát arról, hogy a két nép egymás karjába borulna, és ezzel keresztülhúzná az őket összeugrasztók számításait – fogalmaz Stier Gábor.
 • Orbán Viktor a Vatikánban
  Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Rómában lerótta kegyeletét Karl-Joseph Rauber bíboros-érsek, egykori budapesti apostoli nuncius ravatalánál - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
 • Csányi Sándort a Magyar Szent István-renddel tüntették ki
  A legmagasabb rangú magyar kitüntetést, a Szent István-rendet vehette át Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke pénteken Budapesten, a Sándor-palotában Novák Katalin köztársasági elnöktől.
MTI Hírfelhasználó