Galló Béla
  • 2024. február 18. 19:04
    A fojtóhurkot lehetőleg még az idén szeretnék szorosabbra húzni, mert ki tudja, mit hoz majd a nyár eleji európai parlamenti, illetve a novemberi amerikai elnökválasztás – leplezi le a szélsőséget Galló Béla.
  • 2024. január 25. 22:10
    Franciaországot miért nem figyelmeztetik, ha átlépi az előírt számokat?– kérdezte egyszer az akkor még bizottsági elnök Junckertől valaki. Elkerekedett a szeme:- Hát…, mert ők a franciák – válaszolta…
  • 2023. november 6. 22:57
    Az USA és az EU viszonya egy idő óta már a birodalom-provincia típusú mintázat alapján működik, a jelenlegi brüsszeli vezetés többsége mint Washington helytartósági hálózata veszi át és teljesíti is a parancsokat – jellemzi az atlanti viszonyokat Galló Béla.
  • 2023. október 8. 19:51
    Ha az unió nem rendezi át belső mechanizmusát, nem cseréli le vezető gárdáját, valóban tartósan a hiteltelenség mocsarában fog tapicskolni. Jelenlegi formájában, jelenlegi vezetésével csak arra alkalmas, hogy eszköze legyen az Európát végleg a másodrangú gazdasági és politikai szereplők sorába süllyesztő birodalmi törekvéseknek – vetíti előre Galló Béla.
  • 2023. augusztus 13. 00:10
    A politikailag célzatos pénz útjai meglehetősen kacskaringósak, így vagy úgy eljutnak az érintettekhez. Más kérdés, hogy önmagában a pénz sem képes politikai tehetséget teremteni, amint az érintettek példájából ez igen jól látható – mutat rá Galló Béla.
  • 2023. június 12. 18:58
    Lehet-e egy ilyen heterogén – eltérő fejlettségű, geopolitikai érdekű, történelmi identitású, kulturális hátterű - szervezetet, mint az unió egyáltalán hatékonyan s egyben demokratikusan működtetni, anélkül, hogy be ne darálnák a tagországok szuverenitását? Nem lehet – rögzíti Galló Béla.
  • 2023. május 16. 14:38
    A gerjesztett és immár nagyon túldimenzionált hangulat Oroszország ellen azt mutatja, Washingtonban Moszkvát ki akarják golyózni a világjátszmából, de ez aligha sikerülhet. Pontosabban, ha sikerülne, az egyben világkatasztrófa lenne – jelzi Galló Béla.
  • 2023. május 1. 11:08
    A Demokratikus Koalíció ezzel a javaslattal Gábor Zsazsa-i magasságokba emelkedett, mi szerint mindegy, hogy mit beszélnek valakiről, csak az a lényeg, hogy beszéljenek. De nem kell minden izzadságszagú próbálkozásukat komolyan venni, azt meg kiváltképpen nem, amikor az egér szeretné letartóztatni az elefántot – fogalmaz Galló Béla.
  • 2023. március 23. 23:13
    A jelenlegi amerikai kormányzat és az európai főáram progresszív erői békeharcot folytatnak. „Egy a jelszónk: tartós béke, állj közénk és harcolj érte.” Szóval nincs új a Nap alatt – állapítja meg Galló Béla.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • A korrupt szélsőbal a rombolásban ügyködik
    Egy isten- és emberellenes elmélet, amely felszámolja az emberi méltóságot, megsemmisíti a személy identitását és ezáltal a végtelenségig befolyásolhatóvá teszi, felszámolja a házasság és a család értelmét, a nőiséget, az anyaságot… Manipulációval alakítja az életet, öngyilkosságba hajszol sokakat – jellemzi a gender-rögeszmét Aradszki András.
  • Hazánk nem lép háborúba
    Meg kell védeni a magyar emberek békéjét és biztonságát. Meg kell védeni a gazdasági eredményeinket. Meg kell védeni a családjainkat és különösen is a gyerekeinket. Hogy Brüsszelben is értsék: no migration, no gender, no war! Ez áll a választási manifesztumban, amelyet ma kibocsátunk - mondta Orbán Viktor.
  • Erdélyi magyar egyetem Kolozsvárt
    Semjén Zsolt beszédében a magyar kormány nevében gratulált és köszönetet mondott az elvégzett munkáért. Rámutatott: gratulációval azért tartozik, mivel leleményességre volt szükség ahhoz, hogy az épület újra "a miénk legyen", de az építkezésért és az épület élettel való megtöltéséért is gratuláció jár.
MTI Hírfelhasználó