gyurcsányi
  • 2024. február 13. 10:53
    Hevesen gesztikulálva, a riporter szavába vágva, izzadságcseppekkel az arcán próbált magyarázkodni a baloldal vezére, és a kérdést megkerülve, teljesen indokolatlanul a miniszterelnökről kezdett beszélni, majd a műsorvezetőt kezdte el felindultan, ujjal mutogatva kérdezgetni, hogy miért mer feltenni olyan kérdést, ami egyébként rengeteg ember érdekel.
    Címkék:
  • 2023. szeptember 14. 13:03
    Hollik István elmondta: Gyurcsánynak gátlásai továbbra sincsenek: kijelentette, hogy amíg nem ő kerül hatalomba, addig minden eszközzel akadályozni fogja a Magyarországnak és a magyar családoknak és tanároknak jogosan járó uniós források kifizetését.
    Címkék:
  • 2023. szeptember 8. 06:11
    Azt a kártételt, amit Gyurcsányék a kettős állampolgárság bevezetésével kapcsolatban 2004. végén elkövettek, nagyon nehéz feledtetni. Ez főként a határon túl élő nemzettestvéreinket sújtotta, azokat a magyarokat, akik nehéz körülmények között őrzik identitásukat, s bizakodva tekintenek anyanemzetükre – mutat rá az eddig elszámoltatás nékül maradt kártételre Bánó Attila.
    Címkék:
  • 2023. április 19. 14:11
    A szélsőbaloldali párt, melynek elnöke egykor alázatoskodó mosolyáradatban részesítette az orosz elnököt, most vasba verné a hazánkba esetleg érkező politikust.
    Címkék:
  • 2023. április 4. 13:10
    Végig hazudtak sok évet a gyurcsányi dollárbaloldal szélsőségesei és az Európai Bizottság agyonfizetett politikusai, tudták, hogy amit mondanak, az nem igaz.
    Címkék:
  • 2023. március 29. 13:38
    Hollik István hangsúlyozta: pénteken, amikor a dollárbaloldal majd nemet mond a békepárti határozatra, ismét bizonyítja, hogy a dollárokért cserébe hajnaldó a magyar emberek többségével is szembe menni.
    Címkék:
  • 2023. március 1. 12:39
    Gyurcsány a Kreml lapjában ígérte meg, hogy gyerekeit oroszul taníttatja majd. Kormányfői ténykedése idején Gyurcsány Ferenc számos alkalommal találkozott az orosz vezetővel, egyszer saját otthonában, az Apró-villában fogadta Putyint.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Hadseregünk tovább erősödik
    Nagykanizsán egy év alatt immár másodszor kerül sor katonai eskütételre. Nem véletlen, hiszen a település neve az elmúlt évszázadokban összeforrt a honvédelemmel, a hazaszeretettel és az áldozatvállalással, a kanizsai végvár harcos őrzőivel, vagy Thury György várkapitánnyal.
  • A szélsőség a galambot félti, nem az embereket – Videó
    A hisztériaszélsőség egy galambot féltett, miközben fokozzák a háborút, amelyben naponta több száz ukrán és orosz fiatalember hal meg. Ez is harsányan jelzi, hogy az Európai Parlamentben a korrumpáltak mellett infantilis képviselők ülnek, és adnak le háborútpárti szavazatot.
  • Teremtésvédelem
    Simicskó István arra is kitért: Magyarországon az egy főre jutó szemétkibocsátás éves átlaga 400-410 kilogramm között van, ez Ausztriában tavaly több mint 800 kilogramm volt, Luxemburgban és Dániában is jóval 700 kilogramm fölötti.
MTI Hírfelhasználó