usa
  • 2024. április 6. 10:54
    A főigazgató a beszélgetésben kiemelte, hogy az amerikaiakat és a magyarokat több dolog köti össze, mint ami elválasztja. "A globalisták célja Amerikában és Európában is ugyanaz: eltörölni értékeinket, illetve azokat a hidakat, melyek összekapcsolnak minket" - fogalmazott.
    Címkék:
  • 2024. március 31. 10:18
    Jonathan Diller özvegye búcsúztatójában, többi között változást sürgetett a bűnüldözési politikában. Úgy fogalmazott: "hány rendőrnek és családjának kell még végső áldozatot hoznia, mielőtt elkezdjük megvédeni őket?".
    Címkék:
  • 2024. március 10. 10:26
    Orbán Balázs arról is beszámolt, egy nappal a Donald Trumppal való találkozó előtt Washingtonban a nagy presztizsű konzervatív Heritage Alapítvány által szervezett konferencián és kerekasztal-beszélgetésen arról beszéltek, hogy a Magyarországon az elmúlt 14 évben "kikísérletezett és működőképesnek bizonyult" konzervatív politika valamennyi ország számára példaként szolgálhat.
    Címkék:
  • 2023. december 29. 17:53
    Az amerikai hadsereg világűrért felelős parancsnoksága nem hozta nyilvánosságra, hogy mennyi időre tervezik a világűrben tartani az űrrepülőt, és azt sem, hogy pontosan milyen eszközök vannak a fedélzetén.
    Címkék:
  • 2023. október 11. 00:12
    "A USS Gerald R. Ford repülőgép-hordozó csapásmérő csoport azért érkezik a Földközi-tenger keleti részére, hogy elrettentsen minden olyan szereplőt, aki a helyzet eszkalálására vagy a háború kiterjesztésére törekszik" - áll a CENTCOM közleményében.
    Címkék:
  • 2023. szeptember 15. 08:58
    A magyar politikai helyzettel kapcsolatban az Alapjogokért Központ vezetője aláhúzta: Magyarország demokratikus jogállam. A baloldal igazából azért frusztrált, mert a magyar jobboldal sikeres, demokratikus legitimitása erős, négy választást is kétharmaddal nyert meg zsinórban - mutatott rá.
    Címkék:
  • 2023. szeptember 12. 20:04
    A felügyeleti bizottság saját hatáskörben január óta zajló vizsgálata a "korrupció kultúráját" tárta fel a Biden-család körül, részben abból az időből, amikor Joe Biden alelnök volt Barack Obama elnöksége idején.
    Címkék:
  • 2023. szeptember 6. 11:07
    Danelo Cavalcante gyilkos még csütörtök reggel megszökött a Chester megyei börtönből, és a hatóságok megkezdték Pocopson Township és Chester megye erősen erdős területének felkutatását a börtöntől 2 mérföldön belül – egy vidéki területet, amely Philadelphiától körülbelül 30 mérföldre nyugatra fekszik.
    Címkék:
  • 2023. augusztus 8. 06:34
    Az elmúlt évtizedben Magyarország a józanság szigeteként szerzett magának nevet a woke ideológia és a genderpropaganda tengerében, egy olyan országként, amelynek biztonságos határai és biztonságos utcái az azonnali tűzszünetért és az ukrajnai konfliktus békés megoldásáért könyörögnek írta egy amerikai szenátor.
    Címkék:
  • 2023. augusztus 2. 12:10
    A nemzetközi hitelminősítő szerda hajnalban Londonban közölte, hogy az eddigi "AAA"-ról egy fokozattal "AA plusz"-ra rontotta a hosszú futamidejű amerikai államadósság-kötelezettségek nem teljesítővé válásának kockázatára megállapított minősítést.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Sulyos sérüléseket okoztak migránsok határőrzőinknek
    Van náluk kés, pisztoly, puska is – leplezte le a korrupt EU-politikusok által békés bevándorlónak hazudott fegyveres migránsokat az államtitkár. Az illegális migránsok agresszívan támadnak a rendőrök, határvadászok autóira, "ízzé-porrá zúzzák" azokat, kövekkel dobálják és husángokkal verik. Az EU-vezetőség bűntársa az alvilágnak.
  • Morawiecki: Az EU a hanyatló Római Birodalmat idézi
    A baloldali liberális szélsőség 2015 után most ismét azzal próbálkozik, hogy óriási migrációs tömegekkel megbontsák Európa békéjét és stabilitását – volt kiolvasható Morawiecki szavaiból.
  • Politikai "őrültek házában" az itthoni "dollárbaloldal"
    A magyar dollárbaloldal, az európai elvtársai, a liberálisok, a kommunisták, a baloldalhoz átállt néppártiak a Magyarországgal kapcsolatban összehordott összes hazugságot, rágalmat, csúsztatást, a valóságtól fényévnyi távolságra lévő kijelentést gyűjtötték össze az immár tizenegyedik, Magyarországot elítélő politikai pamfletbe és ezt most még meg is fejelték.
MTI Hírfelhasználó