usa
 • 2023. május 16. 14:38
  A gerjesztett és immár nagyon túldimenzionált hangulat Oroszország ellen azt mutatja, Washingtonban Moszkvát ki akarják golyózni a világjátszmából, de ez aligha sikerülhet. Pontosabban, ha sikerülne, az egyben világkatasztrófa lenne – jelzi Galló Béla.
 • 2023. április 15. 14:09
  Ha Amerika protezsáltjai lopnak, az nem korrupció. Ha azonban az ellenfelei, akkor fel kell lépni ellenük. A korrupció elleni küzdelem mára a politikai harcok, a politikai leszámolás egyik fontos eszközévé vált, ami eleve akadályozza e métely megfékezését – rögzíti Stier Gábor.
  Címkék:
 • 2023. április 14. 21:42
  A norvég haditengerészet P8-as felderítő repülőgépe látszólag rutinrepülést végzett, és ledobott egy szonárbóját. A jel a víz alatt terjedt, először az Északi Áramlat 2, majd az Északi Áramlat 1 felé. Néhány órával később a nagy erejű C4-es robbanószerkezetek működésbe léptek.
  Címkék:
 • 2023. április 12. 21:14
  Pressman úgy fogalmazott, hogy a "Kreml által finanszírozott platform" jelenléte Magyarországon veszélyt jelent mind az európai szomszédokra, mind a NATO-szövetségesekre.
  Címkék:
 • 2023. április 10. 23:12
  A katonai helyzet leírásán túl jelenleg két igazán nagy „bomba” van a napokban kiszivárgott amerikai titkos iratokban. Demkó Attila elemzése!
  Címkék:
 • 2023. április 5. 10:47
  Demokrata párti, azaz politikailag elkötelezett ügyész próbálja ellehetetleníteni Donald Trump volt elnököt, s ehhez az akcióhoz fel tudja használni az állami igazságszolgáltatás struktúráját.
  Címkék:
 • 2023. április 4. 10:43
  Az összes megkérdezett 51 százaléka szerint politikailag motivált a vádemelés Donald Trump ellen, a republikánus megkérdezettek 80 százaléka vélekedett így.
  Címkék:
 • 2023. március 31. 08:06
  Az amerikai szélsőbaloldal görcsösen erőlteti a volt USA-elnök, Donald Trump politikai megsemmisítését. Bőszült kíséletükbe az állami igazságszolgáltatást is bekapcsolnák.
  Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
 • Nekünk Magyarország biztonsága az első
  Orbán Viktor a Karmelita kolostorban megtartott ülésen hangsúlyozta: bár a tűzszünet és a béke lenne a legfontosabb, az ukrán-orosz háborúban ma éjszakától fokozódó harcok zajlanak. Nekünk továbbra is Magyarország biztonsága az első - szögezte le a miniszterelnök.
 • Politikus helyett propagandista az EU-vezetőségben
  Elborzadva látjuk, hogy a kommunizmus eszmerendszere a globalizmus és a balliberalizmus álarca mögött már meghódította az unió legerősebb országait, és nagy erőkkel dolgozik a keleti régiók bedarálásán. Ezt a folyamatot hatalmas tőketúlsúly támogatja – mutat rá Bánó Attila.
 • Gyimesbükk: etnikai kirekesztés az Európai Unióban
  Erdélyben, a Gyimes-völgyben Gyimesbükk már nem Hargita megye része, a szomszédos román megyéhez sorolták. A gyimesbükki csángó magyaroknak ez az intézkedés sok nehézséget, mennyi szenvedést okoz" - mondta Soltész Miklós.
MTI Hírfelhasználó