Kábszermaffia Kecskeméten
2024. április 12. 15:58

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított csoport tagjait fogta el a rendőrség Kecskeméten - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

A tájékoztatás szerint az összehangolt rajtaütés során április 9-én öt kecskeméti helyszínen összesen hét embert fogtak el a Bács-Kiskun vármegyei és a kecskeméti rendőrök a Bács-Kiskun, a Baranya és a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei kommandósok, kutyás rendőrök, valamint ügyészek közreműködésével. A csoport tagjai, a gyanú szerint, kristályként ismert, új pszichoaktív anyagokat árultak. A házkutatások során kábítószergyanús anyagokat, készpénzt, illetve a terjesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le a nyomozók. Vagyonvisszaszerzés révén lefoglaltak továbbá közel 9,5 millió forintot, aranyékszereket és telefonokat.

Az elfogott személyekkel szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult büntetőeljárás. Az ügyészség kezdeményezésére a bíróság elrendelte a csoport tagjainak letartóztatását.

mti
Címkék:
 • Magyar győzelem a hazai futballban
  Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
 • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
  „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
 • Limoges-i Krisztus-korpusz Homokbödögéről
  Azzal, hogy közgyűjteményi központtá is válik a magyar nemzet múzeuma, lehetőség nyílik arra, hogy az ország minden múzeumának erőforrását bevonva, együtt gondolkodva a magyar nemzet közösségének egészével tudjunk haladni az értékőrzés útján - tette hozzá Latorcai Csaba.
 • A budapestiek állják a "milliárdos Gyurcsány-számlát"
 • A vértanú – szörnyű történelmi párhuzam
  Látjuk a baljós jeleket, a balliberális politikai oldal romboló munkáját, és eszünkbe jut, hogy ezek elődei egykor mekkora károkat okoztak hazánknak. Látjuk, hogy ma is vannak könnyen félrevezethető emberek, akikre hatnak a hangzatos ígéretek, a látványos külsőségek, a szemfényvesztő gesztusok, s újabban azok a trükkök, amelyekkel mindezt nemzeti színű csomagolásban tálalják a közönségnek
MTI Hírfelhasználó