bűnügy
  • 2024. július 17. 12:22
    Fény derült arra, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke és a Pfizer amerikai gyógyszercég igazgatója, Albert Bourla sms-eket váltott egymással, amelyek elősegítették a mintegy 1,8 milliárd adag vakcina uniós beszerzését. Az sms-ek tartalmára vonatkozóan számos újságírói kérdés érkezett az Európai Bizottsághoz, amelyekre a testület nem válaszolt érdemben.
  • 2024. július 17. 11:13
    A csalók újabban egyre gyakrabban alkalmazzák a célzott adathalászat módszerét, amikor a támadók a többek között a közösségi médiában elérhető nyilvános információkat felhasználva, személyre szabott üzenetekkel próbálják tőrbe csalni a potenciális áldozatokat.
  • 2024. június 28. 16:32
    Hátulról és többen – azaz gyáván – támadták meg és verték félholtra a magyar áldozatot a nyugat-európai bűnözők.
    Címkék:
  • 2024. június 28. 16:11
    A rajtaütésen mintegy 80 rendőr működött közre öt helyszínen: Tóalmáson, Mendén (két helyen), Jászfelsőszentgyörgyön és Tápiószecsőn.
    Címkék:
  • 2024. június 26. 15:12
    2023. február 9. és 11. között öt támadást hajtott végre egy külföldi állampolgárságú tagokból álló társaság Magyarországon. Hátulról rontottak rá emberekre, Őket egy meg nem valósult rendezvény résztvevőinek vélték. Különféle eszközökkel, köztük viperával és gumiborítású kalapáccsal brutálisan bántalmazták őket. A megtámadott kilenc ember közül négyen súlyos, öten könnyű sérüléseket szenvedtek.
    Címkék:
  • 2024. június 20. 14:26
    "A Schadl-Völner ügyben az ügyészség valamennyi bűncselekménygyanús esetben eljárt, a felelősöket bíróság elé állította, és gondoskodott további büntetőeljárások lefolytatásáról, a hangfelvétel valamennyi ezzel ellentétes állítása egyértelműen és bizonyítottan valótlan volt" - mondta a szóvivő.
  • 2024. június 4. 19:29
    Az elsőrendű vádlott engedély nélkül Magyarország közigazgatási területét nem hagyhatja el, lakó- és tartózkodási helyét nem változtathatja meg. Köteles továbbá hetente egy alkalommal a lakóhelye szerint illetékes rendőrkapitányságon személyesen jelentkezni - írja közleményében a Fővárosi Ítélőtábla.
    Címkék:
  • 2024. május 29. 09:14
    Az embercsempészek és a politikai alvilág együttműködése erőteljesebb lett: a migránsinvázió fokozódik, kontinensünkre egyre több idegen özönlik be. Nagyon gyakran támadták meg - akár fegyverrel is - a magyar erőket, hét rendőr sebesült meg.
    Címkék:
  • 2024. május 15. 13:31
    Budai szerint: "Mravik Zsolt ebből a pénzből 75 millió forintot egy városházi dolgozón keresztül eljuttatott Perjés Gábornak, annak a Perjés Gábornak", aki a Mindenki Budapestért Egyesület vezetője. A kormánypárti politikus szerint ebből a pénzből finanszírozták Karácsony Gergely 2019-es főpolgármesteri kampányát.
    Címkék:
  • 2024. május 2. 16:25
    A csalók az állítólagos „támadás” elhárítására állításuk szerint biztonságba helyeznék az áldozatok pénzét. Ehhez bizalmas banki adatait kérik el (például: bankkártyaszám, lejárat, cvc kód, PIN kód; internet- vagy mobilbanki jelszavak és megerősítő kódok); vagy megpróbálják rávenni az áldozatot, hogy utalja át „biztonságos” – valójában a csalók által kezelt – számlára a pénzét.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
    Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Európa magára marad ebben a háborúban
    Az igazi valóságban elvesztik az erejüket az ideológiák, a "statisztikai ügyeskedések", a médiatorzítások és a "politikusok taktikai füllentései", nincs többé relevanciája a széles körben elterjedt téveszméknek, sőt az összeesküvés-elméleteknek sem - sorolta a kormányfő, "marad a pőre és brutális valóság".
  • A hadiipar korrumpálta a háborúpárti szélsőséget
    Korrupció vagy zsarolás mozgatja a háborúpárti szélsőséget. Pénzért kiszolgálják a hadiipart - sok ezer ukrán fiatal élete árán. Sajnos a közszereplő figurák között számos pszichopata is akad: ők belső késztetésből ügyködnek az öldöklés fokozásán.
  • Katonáink részt vettek az olimpia előkészítésében
    A feszített tempójú és rendkívül felelősségteljes feladatvégzés mellett azért a kulturális kikapcsolódásra is volt alkalom – most már Mona Lisa is biztonságban van!
MTI Hírfelhasználó