Bölcsőde épül Gödöllőn
2023. március 23. 05:49

Csaknem 1,4 milliárd forintból épül új, hat csoportszobás bölcsőde Gödöllőn.

A bölcsődét a régi, három csoportszobás intézmény helyén építik fel az egyetemi városrészben, a beruházás október közepére készül el - írta az MTI-hez eljuttatott közleményében a település önkormányzata.
   
A tájékoztatás szerint a város mintegy félmilliárd forint uniós támogatást nyert el a beruházáshoz, a fennmaradó 870 millió forint önkormányzati forrás.

MTI
Címkék:
  • Brüsszel migránsáradatot zúdítana hazánkra
    Az Európai Unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra, ez egy újabb lépés, ami azt bizonyítja, hogy Brüsszel teljes mértékben visszaél a hatalmával - fogalmazott Nacsa Lőrinc.
  • Bayer Zsolt: Világok harca
    Ők az utóbbi évtizedekben megtámadták Vietnamot, s ott vidám tömeggyilkosságokat, emberiség és emberiesség elleni bűncselekményeket követtek el, majd ezt az egészet feloldották hollywoodi filmalkotásokban, mert az Amerikai Egyesült Államok egyik lényege éppen az, hogy ő „termeli” a globális tudatot és a globális szórakoztatást.
  • Feszty-tárlat Ópusztaszeren
    Feszty Árpád nemcsak a festészetben jeleskedett. A hazája iránti mérhetetlen szeretete és elköteleződése társadalmi szerepvállalásra sarkallta. Komoly szerepet játszott a magyar ipar fellendítésében és a művészet társadalomba való széles körű integrálásában, így kezdeményezte a rajztanítás megreformálását is az egész országban.
MTI Hírfelhasználó