Ferencváros-Olimpiakosz: null-egy
Reménytelennek létszik a Fradi továbbjutása: a zöld-fehérek a labdaeladásokkal önmagukat verik meg.
Utoljára frissítve: 2024. február 22. 23:17
2024. február 22. 20:17

Habib Maiga, a Ferencváros (b) és Chiquinho, az Olimpiakosz játékosa a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőjébe jutásért játszott Ferencvárosi TC - Olimpiakosz visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. február 22-én. MTI/Czeglédi Zsolt

Rendkívül gyenge játékosokból áll a Fradi: ezt most láthatjuk. A csoda sem segíthet.

Valamit javult a Fradi játéka, ám egy szögletből egymás elől fejelték el a labdát a zöld-fehérek.

Elképesztően rosszul játszik a Ferencváros.

A második félidőt is az ügyetlen játékkal kezdte a Ferencváros.

A 44. percben kezezés miatti 11-esből szerzet gólt az Olimpiakosz. 

A Fradi rengeteg hibával játszik. Fölösleges volt a bajnoki meccs halasztása: ennél ügyetlenebbül nem játszhatnának fáradtabban sem.

Dejan Stankovic vezetőedző két helyen változtatott a Ferencváros pireuszi kezdőcsapatán az Olimpiakosz elleni, hazai visszavágóra a labdarúgó Konferencia-ligában.

A szerb szakember azonban nemcsak az összetételen módosított, hanem a szerkezeten is, ugyanis ezúttal két vérbeli csatár is kezdő: a góllövőlistát vezető Varga Barnabás mellett a télen igazolt Kenan Kodro is bizalmat kapott a lett védekező középpályás, Cebrails Makreckis helyett. A bosnyák támadó az MTK Budapest elleni örökrangadó után másodjára szerepel a kezdő tizenegyben, akkor a szünetben lecserélték.
   
Stankovic másik módosítása a védelmet érinti, a hátsó alakzat bal oldalán az ecuadori Cristian Ramírez helyén ezúttal a bosnyák Eldar Civic futballozhat.
   
A magyar bajnok egygólos hátrányból várja a teltházas Groupama Arénában 21 órakor kezdődő visszavágót, melyet élőben közvetíti az M4 Sport és a Kossuth Rádió. A nyolcaddöntő sorsolását pénteken 13 órától rendezik.

    A Ferencváros kezdőcsapata:
    -----------------------------
Dibusz - Wingo, Cissé, S. Mmaee, Civic - Zachariassen, Abu Fani, Maiga, Marquinhos - Varga B., Kodro

MTI
Címkék:
 • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
  „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
 • Bűnözők a törvényhozásban
  Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
 • Fucsovics második trófeája
  Fucsovics a 2018-as, genfi diadal után másodszor ünnepelhetett tornagyőzelmet, és a trófea mellé 88 125 eurót (34,4 millió forint) kapott. "Hosszú idő után nyertem ismét, nem vártam ezt az eredményt, és nagyszerű érzés" - nyilatkozta a pályán.
 • Európa felújított templomává válhatunk
  Sulyok Tamás azt mondta, az atomizáció és a töredékesség világában, amelyben a család lebontásának, a közösségek erodálásának, a magány elhatalmasodásának, az erkölcsi értékek elhagyásának vagyunk tanúi, szomjazzuk a megtartó közösségeket.
 • Washingtoni Magyar Örökség Fesztivál
  Előadást adott a több mint 40 éves Tisza Táncegyüttes, a Szikra Banda, felléptek az idén 50 éves washingtoni magyar cserkészcsapat tagjai, és táncbemutatót tartott a Kőrösi Csoma Sándor Ösztöndíjprogram révén jelenleg Washingtonban dolgozó Hajdú Bence néptáncos.
MTI Hírfelhasználó