futball
 • 2024. június 12. 08:09
  A mieink alapos felkészülés után futnak ki a gyepre, erős ellenfelekkel küzdenek meg.
  Címkék:
 • 2024. június 7. 18:23
  A dublini blama után válogatottunknak csak a több gólos győzelem elfogadható a debreceni mérkőzésen. Marco Rossinak el kell kerülnie a rossz cseréket, és értelmes taktikát kell kidolgoznia a mérkőzésre.
  Címkék:
 • 2024. június 4. 20:08
  Fölényben, de ötlettelnül játszottunk a második félidőben, a végén a mi szögletünkből az írek lőttek gólt.
  Címkék:
 • 2024. június 3. 19:32
  Válogatott – ez a szó nyelvünkben egyértelműen a nemzeti tizenegyet jelenti. Mindenki tudja, hogy futballcsillagainkról van szó. Holnap Dublinban csap össze az írekkel a Rossi-legénység.
  Címkék:
 • 2024. június 1. 23:38
  Nem kikényszerített hiba: ezt ejtette két alkalommal is a Dortmund, és a Real Madrid van annyira jó csapat, hogy kihasználja ezeket a gyerekes hibákat. A nyugat-európai futballisták sem tudnak 95 percig koncentrálni.
  Címkék:
 • 2024. május 30. 11:50
  A két játékos egyetértett abban, hogy mindkét összecsapás kemény párharcnak ígérkezik. Lang úgy fogalmazott, hogy "saját elképzeléseinket kell megvalósítani, amit elsajátítottunk eddig, azt alkalmazni", Nagy szerint pedig a két összecsapás lehetőséget nyújt arra, hogy a csapat gyakorolja a taktikai elemeket, amelyeket az Európa-bajnokságon szeretne alkalmazni.
  Címkék:
 • 2024. május 22. 14:07
  Magyarország története során először adhat otthont a klubfutball legrangosabb mérkőzésének, amelyre eddig 15 ország 28 városának 32 stadionjában került sor. A 2019-ben átadott Puskás Arénában ez lesz a harmadik európai kupadöntő a 2020-as Szuperkupáért kiírt mérkőzés és az Európa-liga tavalyi fináléja után.
  Címkék:
 • 2024. május 14. 15:11
  "Ez a keret nagy karakterekből áll, emberileg mindenki komoly, nagy formátum. Persze a futball játék, amelyben technikailag és taktikailag is helyt kell állni. Ez a válogatott versenyképes, senki, még Németország sem mondhatja, hogy úgyis legyőz minket" – fogalmazott Rossi.
  Címkék:
 • 2024. március 26. 17:14
  A második félidőben javítottunk játékunkon. Két gólt sikerült elérnünk, mindkettőt akcióból. Magyar győzelmet ünnepelhetett a közönség: elhangzott a Himnusz.
  Címkék:
 • 2024. március 23. 18:53
  „Fantasztikus volt ismét hazai közönség előtt játszani, örülök, hogy megnyertük a meccset. Fontos volt, hogy jól kezdjük az évet, minden más, most kicsit irreleváns" – foggalmazott a világklasszis kapus.
  Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • Magyar győzelem a hazai futballban
  Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
 • A bíró hibázott, a németek bezsebelték a gólt
  Ekkora rendezvényen nem lehet ekkora hibát elkövetni. A játékvezető nem kezelte egyformán a játékosokat. Náluk egyes játékosoknak négy-öt Bajnokok Ligája-címe van, nekem pedig egy sincs, ezért rendkívül arrogáns módon küld el a bíró. Sajnos ilyen irányba megy el a bíráskodás" - leplezte le a szélsőségesen rossz holland játékvezetőt Nagy Ádám.
 • A nemzeti identitás az emberi méltóság része
  Az Európa Tanács feladata is lenne, hogy segítse identitásuk megőrzésében a kontinens nemzeti kisebbségeit: utóbbiak asszimilációs nyomás alatt préselődnek.
 • Kipukkadt Magyar Péter hisztériakeltése
  "A Schadl-Völner ügyben az ügyészség valamennyi bűncselekménygyanús esetben eljárt, a felelősöket bíróság elé állította, és gondoskodott további büntetőeljárások lefolytatásáról, a hangfelvétel valamennyi ezzel ellentétes állítása egyértelműen és bizonyítottan valótlan volt" - mondta a szóvivő.
MTI Hírfelhasználó