Szökött gyilkost keres a pennsylvaniai rendőrség
Danelo Cavalcante gyilkos még csütörtök reggel megszökött a Chester megyei börtönből, és a hatóságok megkezdték Pocopson Township és Chester megye erősen erdős területének felkutatását a börtöntől 2 mérföldön belül – egy vidéki területet, amely Philadelphiától körülbelül 30 mérföldre nyugatra fekszik.
2023. szeptember 6. 11:07

cnn

Az USA állami rendőrségének közlése szerint a Danelo Cavalcante utáni hajtóvadászat, amely Pennsylvania délkeleti részén élő közösségeket tart fenn, eltolódott, miután a megszökött gyilkost az eredeti keresési területtől délre észlelték.

Danelo Cavalcante gyilkos még a múlt csütörtök reggel megszökött a Chester megyei börtönből, és a hatóságok megkezdték Pocopson Township és Chester megye erősen erdős területének felkutatását a börtöntől 2 mérföldön belül – egy vidéki területet, amely Philadelphiától körülbelül 30 mérföldre nyugatra fekszik.

A bűnüldöző szervek most kibővítették a keresést, miután egy biztonsági kamera hétfő este rögzítette a Cavalcante-t egy népszerű botanikus kertben, amely csaknem 3 mérföldre van a javítóintézettől.

„Úgy gondoljuk, hogy az (eredeti keresési) sugártól délre van, és ezért ismét eltoltuk ezt a kerületet, hogy magában foglalja azt a területet” – mondta George Bivens, Pennsylvania állam rendőrségi alezredes keddi sajtótájékoztatóján.

Cavalcante-t egy biztonsági kamera vette észre hétfőn a Longwood Gardensben 20 óra 21 perckor. Észak felé sétált, és 21 óra 33 perckor ismét látták, ezúttal dél felé tartott.

cnn
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó