Bogár László
 • 2021. február 23. 23:58
  Mély meggyőződésem, hogy a nagy nemzeti tragédiáink azért következhettek be, mert a nemzet nagy része képtelen volt átlátni, hogy mi történik vele. Bármilyen fájdalmas is ezzel szembesülni, de nem volt valóságos tudása, ha volt tudása, nem volt bátorsága.
 • 2021. február 23. 09:23
  A világ hatalomgazdasági átalakulásának legkényesebb elemét kétségtelenül az adósságok soha nem látott szintre emelkedése jelenti majd - írja a Magyar Hírlapban ezredikként megjelent elemzésében Bogár László.
 • 2021. február 16. 11:13
  A megvalósult abszurditások világában élünk, így már semmin sem lepődünk meg, de most mégiscsak történt „valami”, ami azért tudott meglepetést okozni, és azt hiszem, nemcsak nekem - írja Bogár László.
 • 2021. január 8. 08:50
  Ha most Amerika látja azt, hogy mi történik Amerikában, akkor Amerika azonnal bevonul Amerikába, hogy helyreállítsa a demokráciát Amerikában.
 • 2020. november 27. 13:01
  Olyan technológiák gigantikus rendszere jelen meg, ami a hatalmat gyakorlók számára a mesterségesen legyártott hamis valóságok bármilyen formáját alkalmazhatóvá teszi.
 • 2020. november 20. 23:18
  A Pax America kora lejárt. Amerika ma már nemcsak a világrendet nem tartja fenn, de egyenesen egy programozott káoszt hoz létre.
 • 2020. november 17. 09:06
  A közvetlen választási csalás inkább már csak egy biztonsági háló arra az esetre, ha e roppant gépezet nem bizonyulna elégségesnek, és úgy látszik most éppen ez történt Amerikában. Tehát, hogy ilyenkor is az történjen persze teljesen „demokratikusan”, amit a világ urai a legkevésbé sem demokratikus módon előre eldöntöttek.
 • 2020. november 10. 09:40
  Mi fog most bekövetkezni a háború harmadik szintjén, ahol az egyre kifosztottabb, következésképp egyre frusztráltabb nemzetállam Amerika vívja vélt vagy valós törésvonalak mentén, egymással szembeállítva, sehonnan sehová sem tartó, pusztító, „csinált” polgárháborúját önmaga ellen. Donald Trump gátlástalanfélresöprésével megszűnt az utolsó esély.
 • 2020. november 3. 19:08
  Az elmúlt évhez képest az idén 15 millióval több, 260 millió keresztény szenved üldöztetést a hite miatt. Ezeket a tényeket miért fogja a jövőben is agyonhallgatni a liberális média?
 • 2020. október 27. 11:01
  Ahogy Jean Baudrillard írja, a spanyol konkvisztádor nem azért irtja olyan embertelen kegyetlenséggel az indiánokat, mert azok nem keresztények, hanem azért, mert felháborítja, hogy bár az indián formálisan pogány, de érzései, gondolatai, erkölcsei sokkal keresztényibbek, mint a konkvisztádoréi.
MTI Hírfelhasználó