Csepeli Fidesz: Borbély Lénárd polgármester végleg lelepleződött
2024. május 29. 18:08

A Fidesz csepeli szervezete szerint Borbély Lénárd, Csepel polgármestere "végleg lelepleződött": pártot alapított a Fidesz ellenében.

A Fidesz XXI. kerületi szervezete az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: Borbély Lénárd "a Soros-médiában már évek óta a Fideszt és annak ötször megválasztott alelnökét lejárató hazugságokat terjesztett, és álcivil, áljobboldali szervezettel indult a választáson".
   
"A dollárbaloldallal választási szövetséget kötve, Gyurcsányékkal közösen szavazták meg és nyúlták le az önkormányzati költségvetést, s a végén a Fidesszel szemben most megalakította saját politikai pártját is" - fogalmaztak.
   
A pártszervezet szerint mindennek az a célja, hogy megbontsa a csepeli polgári oldal egységét, a Fidesz szavazóit és meggyengítse a "bajtársi szövetséget".
   
"Ez most, amikor a választás tétje a háború vagy béke, különösen aljas és veszélyes árulás Borbély Lénárd részéről" - hangsúlyozták. Arra hívták fel a választók figyelmét, hogy "ne hagyják magukat átverni". Csak a Fidesz akarja és képes megvédeni a békét és a magyar családok biztonságát - emelték ki.
   
Közölték: Brüsszelben és Csepelen is változásra van szükség. A választókat arra kérték, hogy június 9-én álljanak ki Orbán Viktor miniszterelnök mellett, és csak a Fidesz-KDNP jelöltjeire szavazzanak.
 

mti
Címkék:
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • Magyar győzelem a hazai futballban
  Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
 • Globális népünnepély a 100. percben lőtt gól után – Videó!
  Csoboth Kevin 10 másodperc alatt 3 bravúrt hajtott végre. Lefutotta az előnyös helyzetben lévő skót védőt, pontos indítást adott Sallainak, majd sprint után kapásból adott le olyan lövést, amely a védő lába mellett, a kapus keze és a kapufa között suhant a jobb alsó sarokba. Ez a 10 másodperc jelentette csapatunk győzelmét.
 • Hazánk ma is a kereszténység védőbástyája
  A középkorban végvári vitézeink fegyverrel védték a keresztény Európát a délkeletről támadó oszmán ármádia ellen. Ma a nyugati korrupt média az ellenség.
 • Kétszeres rendőri erő a magyar tengernél
  Rétvári Bence hangsúlyozta: a kormánynak kiemelten fontos, hogy minden turista biztonságban érezze magát a Balatonnál és minden más kiemelt turisztikai területen. Ezért a Balatonnál nyáron nagyobb a rendőri jelenlét a bűncselekmények megelőzése, a közlekedés biztonságának fenntartása és az emberek védelme érdekében - tette hozzá.
MTI Hírfelhasználó