Még nem késő olcsóbban tankolni
2024. március 4. 15:28
Bruttó 7 forinttal emelkedik a benzin nagykereskedelmi ára szerdán, ami várhatóan a benzinkutak árait is befolyásolni fogja - írja a Holtankoljak.hu. Hozzáteszik: a gázolaj ára a hét közepén nem változik.

A portán szerint a következőképpen alakulnak az üzemanyagárak március 6-án:

95-ös benzin: 620 Ft/liter,
gázolaj: 646 Ft/liter.
Az oldal vasárnap írta meg, hogy február utolsó hetében 3,5 százalékkal emelkedett a Brent olaj ára, így a hét eleji 80 dollárról 83 dollár fölé kúszott. Hozzáteszik, nincs komolyabb gond, vagy olyan esemény, amit okként hozhatnánk fel a Brent olaj árának emelkedését tekintve.

A szakportál előre jelezte: a következő hét nemcsak az olaj árának emelkedése miatt, hanem a forint dollárral szembeni gyengülésének köszönhetően is üzemanyag ár emelkedést hozhat.

holtankoljak.hu
Címkék:
 • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
  „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
 • Bűnözők a törvényhozásban
  Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
 • Fucsovics második trófeája
  Fucsovics a 2018-as, genfi diadal után másodszor ünnepelhetett tornagyőzelmet, és a trófea mellé 88 125 eurót (34,4 millió forint) kapott. "Hosszú idő után nyertem ismét, nem vártam ezt az eredményt, és nagyszerű érzés" - nyilatkozta a pályán.
 • Európa felújított templomává válhatunk
  Sulyok Tamás azt mondta, az atomizáció és a töredékesség világában, amelyben a család lebontásának, a közösségek erodálásának, a magány elhatalmasodásának, az erkölcsi értékek elhagyásának vagyunk tanúi, szomjazzuk a megtartó közösségeket.
 • Washingtoni Magyar Örökség Fesztivál
  Előadást adott a több mint 40 éves Tisza Táncegyüttes, a Szikra Banda, felléptek az idén 50 éves washingtoni magyar cserkészcsapat tagjai, és táncbemutatót tartott a Kőrösi Csoma Sándor Ösztöndíjprogram révén jelenleg Washingtonban dolgozó Hajdú Bence néptáncos.
MTI Hírfelhasználó