A "dollárbaloldal" retteg a magyar emberek véleményétől
2023. november 28. 14:39

A "dollárbaloldal" láthatólag retteg a magyar emberek véleményétől - jelentette ki a Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője a párt Facebook oldalára kedden feltöltött videóban.

Deutsch Tamás úgy fogalmazott, hogy a "dollárbaloldal" pártjai támadást indítottak a nemzeti konzultáció ellen, azaz "a magyar emberek szabad véleménynyilvánítása ellen".
   
Azt mondta: "Gyurcsány pártja" már a legelején elkezdte ócsárolni a nemzeti konzultációt, Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője az Európai Parlamentben "hergelt ellene", az MSZP arra buzdítja az embereket, hogy kitöltés helyett nekik adják át a konzultációs íveket, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő pedig "késsel esett neki" a konzultációs plakátnak.
   
A politikus szerint az ellenzéki pártok attól félnek, ismét kiderül, hogy a magyarok teljesen mást gondolnak az illegális migráció, a háború és a genderpropaganda témájában, mint a "dollárbaloldal külföldi finanszírozói és ők maguk".
   
Magyarország sorsáról a magyarok döntenek - hangsúlyozta a politikus, hozzátéve, ezért fontos, hogy minél többen töltsék ki a nemzeti konzultációs kérdőíveket.

MTI
Címkék:
  • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
    Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Olimpia 2024
    A francia fővárosban 1900 és 1924 után harmadszor rendeznek nyári ötkarikás játékokat. Franciaországban 1924-ben Chamonix, 1968-ban Grenoble, 1992-ben Albertville volt téli olimpia házigazdája.
  • Magyarjaink hajóztak a Szajnán
    A magyar csapat 180 tagú, többen azonban hiányoztak a ceremóniáról, mert vagy még meg sem érkeztek a francia fővárosba, vagy a hétvégén már verseny vár rájuk. A nők zöld ruhát, míg a férfiak sötét zakót és világos inget viseltek.
  • Nemzetpolitika a Lajtától a Berecki-havasokig
    Megállapították: az elmúlt évek nemzetpolitikájának köszönhetően a külhoni magyar közösségek az élet minden területén megerősödtek.
MTI Hírfelhasználó