A "dollárbaloldal" retteg a magyar emberek véleményétől
2023. november 28. 14:39

A "dollárbaloldal" láthatólag retteg a magyar emberek véleményétől - jelentette ki a Fidesz európai parlamenti (EP) képviselője a párt Facebook oldalára kedden feltöltött videóban.

Deutsch Tamás úgy fogalmazott, hogy a "dollárbaloldal" pártjai támadást indítottak a nemzeti konzultáció ellen, azaz "a magyar emberek szabad véleménynyilvánítása ellen".
   
Azt mondta: "Gyurcsány pártja" már a legelején elkezdte ócsárolni a nemzeti konzultációt, Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője az Európai Parlamentben "hergelt ellene", az MSZP arra buzdítja az embereket, hogy kitöltés helyett nekik adják át a konzultációs íveket, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő pedig "késsel esett neki" a konzultációs plakátnak.
   
A politikus szerint az ellenzéki pártok attól félnek, ismét kiderül, hogy a magyarok teljesen mást gondolnak az illegális migráció, a háború és a genderpropaganda témájában, mint a "dollárbaloldal külföldi finanszírozói és ők maguk".
   
Magyarország sorsáról a magyarok döntenek - hangsúlyozta a politikus, hozzátéve, ezért fontos, hogy minél többen töltsék ki a nemzeti konzultációs kérdőíveket.

MTI
Címkék:
 • Hazai klubfutball: közepes alatt
  Ma a magyar bajnokságot az a Paks vezeti, amely magyar edzővel és magyar játékosokkal küzd. Tudjuk azonban, hogy BL-csoportkörbe jutást ettől a gárdától nem várhatunk. Márpedig a hazai klubfutballnak a BL-ben a helye: a csoportkörnél magasabb szinten.
 • Kik bújhatnak meg az ENSZ mögött?
  Hazánkban több ezer hajléktalan él nem méltóságteljesen. Rájuk miért nem utal a szélsőséges ENSZ-garnitúra? Vélhetően azért, mert ennek az extrémitásnak (is) a kettős mérce a célszerszáma.
 • Orbán Viktor a BYD autógyártó vezetőivel tárgyalt
  Orbán Viktor a tárgyaláson elmondta: a kormány szándéka, hogy ne csupán egy gazdaságpolitikai fejlesztés valósuljon meg Szegeden, hanem az ott élő emberek is érezhessék annak pozitív hatásait a mindennapjaikban.
 • A szolnoki csata 175. évfordulója
  Az 1849-es csatára emlékezve 28. alkalommal rendezi meg az eseményt Szolnok önkormányzatának megbízásából a Jászkun Magyar Királyi Honvéd Hadikultúra Alapítvány és az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ - tájékoztattak.
 • A Trianon utáni ötödik nemzedék
  Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a Lónyay Utcai Református Gimnáziumban tartott eseményen rendhagyó módon tartott köszöntőt, tekintettel arra, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter betegsége miatt nem jöhetett el, így az államtitkár tolmácsolta a tárcavezető gondolatait.
MTI Hírfelhasználó