Napos időre számíthatunk időszakosan megnövekvő fátyolfelhőzettel
2023. október 4. 16:20

 Várható időjárás csütörtök éjfélig: szerdán közepesen vagy erősen felhős időre számíthatunk, és helyenként gyenge eső, záporeső is előfordulhat. Az esti órákban aztán mindenhol csökken a felhőzet, majd nyugat felől fátyolfelhők sodródnak fölénk. Hajnalra párássá válhat a levegő, foltokban köd is képződhet. Csütörtökön a nap nagyobb részében napos időre számíthatunk időszakosan megnövekvő fátyolfelhőzettel, majd késő délutántól északnyugat felől megvastagszik a felhőzet, de csapadék nem várható.

Az élénk északias szél estére mérséklődik. Holnap a nyugatias szelet kísérhetik néhol élénk lökések.
   

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 10 fok között várható, azonban a hidegre érzékeny helyeken pár fokkal alacsonyabb, a belvárosi, tóparti részeken magasabb értéket is mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön nagyrészt 19 és 24 fok között alakul.

MTI
Címkék:
 • A médiumok sodrása: aki győz, az „populista"
  Nem az a lényeges, hogy a holland polgárok hogyan szavaznak. Hanem az, hogy az úgynevezett brüsszeli politikusok elégedettek-e a demokrácia megnyilvánulásával. Ez önmagában mutatja, hogy bohózattá züllött az Európai Unió. Ugyan nem küldtek tankokat tagállamokba, mint a Kreml tette 1956-ban és 68-ban – még. De zavarja őket a nép, a lakosság.
 • „Halogén” ünnep
  A magyar kultúra kimeríthetetlen kincsesbánya. Egy emberi életpálya kevés ahhoz, hogy a legfényesebb kincseket is fölfedezzük, és hagyjuk, hogy hassanak ránk, hogy valódi, nemes élményeket adjanak, melyek gazdagítanak, erősítenek, szépségekkel töltenek fel bennünket.
 • Ötvenéves a Magyar Külügyi Intézet
  Valójában a legsikeresebb politikai termékünk nemzetközi vizeken éppen az, hogy Magyarország, bár csak tízmilliós ország, mégis képes önálló külpolitikát folytatni - hangsúlyozta Orbán Viktor.
 • Ma érkezik az előrehozott nyugdíj
  Ma érkezik az előrehozott nyugdíj - írta Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója a Facebook-oldalán hétfőn.
 • Európát vette célba az Iszlám Állam
  Azoknak a muszlimoknak, akik fel akarják szabadítani Palesztinát, csatlakozniuk kell az Iszlám Államhoz – állítja a terrorszervezet egyik afganisztáni propagandaújságja, míg mások arra szólítják fel a hívőket, hogy a támadáshoz minden rendelkezésükre álló eszközt használniuk kell. Az erőszakra és gyilkosságra buzdító üzenetek az iszlamista propaganda legújabb hullámai, amelyek azóta erősödtek fel ismét, hogy a Hamász palesztin iszlamista szervezet októberben terrortámadást indított Izrael ellen, amelyet az antiszemitizmus jelentős fellendülése követett a nyugati államokban – írja a Breitbart News amerikai hírportál.
MTI Hírfelhasználó