Hétfőn a déli óráktól nyugat felől csökken a felhőzet
2023. március 26. 17:43

Várható időjárás hétfő éjfélig: kora estétől nyugat felől egyre többfelé ered el az eső.

Hétfőn a déli óráktól nyugat felől csökken a felhőzet, de az ország északkeleti harmadán további tartós eső várható. Délután délnyugaton akár zivatar, míg estefelé északkeleten havas eső sem kizárt. Összességében szinte országszerte jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás.
   
Éjszaka egyre többfelé északnyugatira fordul, hétfőn nagy területen viharossá fokozódik a szél, amely hétfőn csak lassan veszít erejéből.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul.
 
  A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 6 és 13 fok között valószínű.

MTI
Címkék:
 • Hazai klubfutball: közepes alatt
  Ma a magyar bajnokságot az a Paks vezeti, amely magyar edzővel és magyar játékosokkal küzd. Tudjuk azonban, hogy BL-csoportkörbe jutást ettől a gárdától nem várhatunk. Márpedig a hazai klubfutballnak a BL-ben a helye: a csoportkörnél magasabb szinten.
 • Kik bújhatnak meg az ENSZ mögött?
  Hazánkban több ezer hajléktalan él nem méltóságteljesen. Rájuk miért nem utal a szélsőséges ENSZ-garnitúra? Vélhetően azért, mert ennek az extrémitásnak (is) a kettős mérce a célszerszáma.
 • Az EU legszigorúbb idegenrendészeti szabályrendszere
  Rétvári Bence ismertette az új törvény legfontosabb elemeit. E szerint minden magyar munkahely elsősorban a magyar embereket illeti meg, harmadik országbeli állampolgár csak akkor végezhet munkát Magyarországon, ha az adott állásra magyar munkaerőt nem találtak.
 • Befolyásszerzés a magyarság ellen
  Meg sem próbálta tagadni az amerikai szervezet, hogy Soros Györgytől származnak a milliárdok. Svájci alapítványon keresztül több mint 4 milliárd forint érkezett Magyarországra, s a pénzekkel a hat pártot tömörítő, közös listán induló baloldal választási kampányát segítették.
 • Atlanti spekuláns diktál a korrupt EU-garnitúrának
  Nyugat-Európában súlyosan romlott a közbiztonság - terrorcselekmények, nők elleni erőszak, gettósodás -, megjelent újra az antiszemitizmus és megkezdődtek a támadások a szuverén nemzeti állam, a család, a kereszténység ellen - folytatta Bakondi György. Az EU "tartja a Soros-terv ütemét."
MTI Hírfelhasználó