Hétfőn a déli óráktól nyugat felől csökken a felhőzet
2023. március 26. 17:43

Várható időjárás hétfő éjfélig: kora estétől nyugat felől egyre többfelé ered el az eső.

Hétfőn a déli óráktól nyugat felől csökken a felhőzet, de az ország északkeleti harmadán további tartós eső várható. Délután délnyugaton akár zivatar, míg estefelé északkeleten havas eső sem kizárt. Összességében szinte országszerte jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás.
   
Éjszaka egyre többfelé északnyugatira fordul, hétfőn nagy területen viharossá fokozódik a szél, amely hétfőn csak lassan veszít erejéből.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul.
 
  A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 6 és 13 fok között valószínű.

MTI
Címkék:
  • Brüsszel migránsáradatot zúdítana hazánkra
    Az Európai Unió erővel akarja áttelepíteni a migránsokat Magyarországra, ez egy újabb lépés, ami azt bizonyítja, hogy Brüsszel teljes mértékben visszaél a hatalmával - fogalmazott Nacsa Lőrinc.
  • Bayer Zsolt: Világok harca
    Ők az utóbbi évtizedekben megtámadták Vietnamot, s ott vidám tömeggyilkosságokat, emberiség és emberiesség elleni bűncselekményeket követtek el, majd ezt az egészet feloldották hollywoodi filmalkotásokban, mert az Amerikai Egyesült Államok egyik lényege éppen az, hogy ő „termeli” a globális tudatot és a globális szórakoztatást.
  • Feszty-tárlat Ópusztaszeren
    Feszty Árpád nemcsak a festészetben jeleskedett. A hazája iránti mérhetetlen szeretete és elköteleződése társadalmi szerepvállalásra sarkallta. Komoly szerepet játszott a magyar ipar fellendítésében és a művészet társadalomba való széles körű integrálásában, így kezdeményezte a rajztanítás megreformálását is az egész országban.
MTI Hírfelhasználó