A woke-rögeszme a marxizmus újra ránk törő rémálma
A főigazgató a beszélgetésben kiemelte, hogy az amerikaiakat és a magyarokat több dolog köti össze, mint ami elválasztja. "A globalisták célja Amerikában és Európában is ugyanaz: eltörölni értékeinket, illetve azokat a hidakat, melyek összekapcsolnak minket" - fogalmazott.
2024. április 6. 10:54

A főigazgató az amerikai képernyőn – hirtv

A marxizmus új márkaként próbál beférkőzni a hagyományos családok életébe, ezúttal woke-ideológia néven - emelte ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója az amerikai NTD televíziós csatornának adott csütörtöki interjújában.

Az interjúról beszámoló, az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében a központ arról tájékoztatott: Szánthó Miklós elmondta, hogy a magyarok számára "igencsak jól ismert az internacionális ideológiák köntösébe bújtatott elnyomás".
   
Hozzátette, "40 év kommunista diktatúra alatt megtanultuk, hogy azok az ideológiák, melyek a nyugat-európai tradicionális értékeket, mint a történelmünk, a hagyományaink, a zsidó-keresztyén kultúránk és legszentebb közösségünket, a családot támadják, csak totalitárius rendszerek lehetnek".
   
A főigazgató a beszélgetésben kiemelte, hogy az amerikaiakat és a magyarokat több dolog köti össze, mint ami elválasztja. "A globalisták célja Amerikában és Európában is ugyanaz: eltörölni értékeinket, illetve azokat a hidakat, melyek összekapcsolnak minket" - fogalmazott a közlemény szerint.

File:E-NTD logo2.jpg - Wikipedia

wikipedia
   

Hangsúlyozta továbbá: "a CPAC Hungary idén is remek lehetőséget nyújt a konzervatív erők nemzetközi összefogására, illetve a washingtoni és brüsszeli mélyállamok visszaszorítására".
   
"Mi vagyunk a wokebusterek, közösen lecsapoljuk a brüsszeli és az amerikai mocsarat!", tette hozzá Szánthó Miklós a harmadik CPAC Hungary kapcsán főműsoridőben sugárzott interjúban - áll a közleményben.

MTI
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó