Áprilisban újra lesz CPAC Hungary
"Az első európai CPAC, a CPAC Hungary miatt pedig a globalista baloldal a megszokottnál is hangosabban óbégatott, a világ konzervatívjai viszont velünk együtt ünnepeltek, és volt is mit" - fogalmazott a főigazgató.
2024. január 12. 09:57

A tavalyi CPAC – politico/ap/mti/Koszticsák Szilárd

Idén áprilisban újra megrendezik a CPAC Hungary-t - jelentette be az Alapjogokért Központ főigazgatója pénteken a Facebook-oldalán megosztott videóban.

Szánthó Miklós a videóban azt mondta. 2022 emlékezetes év volt: a magyar jobboldal átütő győzelmet aratott, mert "kiállt Isten, a haza, a család és a béke mellett".
   
"Az első európai CPAC, a CPAC Hungary miatt pedig a globalista baloldal a megszokottnál is hangosabban óbégatott, a világ konzervatívjai viszont velünk együtt ünnepeltek, és volt is mit" - fogalmazott.
   
Hozzátette, hogy tavaly tovább léptek és kiírták a zászlóra, hogy a "fékeveszett baloldalt" csak a nemzeti erők nemzetközi összefogásával győzhetik le. "Összetrombitáltuk a seregeket és megfújtuk a kürtöket" - hangsúlyozta.
   
Úgy folytatta, hogy idén sorsfordító választások lesznek Európában és az Egyesült Államokban is; "soha nem látott veszélyekkel nézünk szembe".
   
"A globalista progresszió olyan szektává torzult, mely alapjaiban akarja megrengetni civilizációinkat: migrációt és genderőrületet zúdít ránk, miközben hallani sem akar nemzetről, szuverenitásról, gyermekvédelemről vagy éppen a békéről" - emelte ki Szánthó Miklós, hozzátéve, hogy 2024 a "mi évünk lesz".
   
Hozzátette: a budapesti CPAC-en az "egész Európából, sőt, a világ minden tájáról érkező szövetségeseinkkel sikerre visszük a jobboldal nemzetközi forradalmát: woketalanítunk, aztán lecsapoljuk a mocsarat, hogy visszavegyük Brüsszelt és visszahódítsuk Washingtont is!"
   
A rendezvényről azt közölte, hogy április 25-én és 26-án rendezik meg, főszónoknak pedig Orbán Viktor miniszterelnököt kérték fel.

MTI
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Eva Wlaardingerbroek kockázatvállalása – Videó!
    Vlaardingerbroek kimondta azt az igazságot, amellyel a nyugati kormányok tisztában vannak, de nem beszélnek róla, nevezetesen azt, hogy szoros kapcsolat van a migráció és a bűnözés között. Kijelentette, hogy „új valóságunk Európában a gyakori nemi erőszakokból, késelésekből, gyilkosságokból, lövöldözésekből, sőt lefejezésekből áll”.
  • Fico állapota stabil, de továbbra is súlyos
    Kalinák elmondta: Robert Fico eszméleténél van, s ő egy rövid ideig már beszélt is vele, de mint mondta: a kommunikáció lehetőségei a sérülések súlyosságából adódóan korlátozottak.
  • Magyar zarándokvonat Sepsiszentgyörgyön
    Székjelyföldi magyarjaink fogadták a Belső-Magyarországról érkezett zarándokvonatot Sepszszentgyörgyön. A nemzet egységét fejezi ki a pünkösdi együtt ünneplés.
MTI Hírfelhasználó