Dr. Somogyi János
 • 2022. október 29. 11:38
  A világuralom, világkormány megvalósítása még soha senkinek sem sikerült és most sem fog sikerülni senkinek sem. Az emberiség egy csoportjának kizárólagos hatalomgyakorlása a világ felett ellentétes az egészséges emberi természettel. Persze mindig voltak, vannak és lesznek, akik próbálkoztak és ma is kacérkodnak a világuralommal – vallja dr. Somogyi János.
 • 2022. október 2. 09:01
  Sem a globalista birodalom urai, sem Oroszország politikai vezetése nem akar atomháborút, amit senki sem nyerhetne meg. Lesz viszont hosszan tartó hagyományos, de nagyon modern fegyverekkel vívandó háború, sok halottal és milliós nagyságrendű nyomorgó tömeggel – fogalmaz dr. Somogyi János.
 • 2022. szeptember 27. 10:59
  Elszámította magát Söder úr, ugyanis nem lesz Európai Egyesült Államok. Az ébredő európai népek polgárai ezt nem fogják megengedni és ha valami haszna van az EU vezérek, bürokraták elhibázott politikájának, az éppen az, hogy kijózanítja Európa ábrándos lakosságát, felélesztve az életösztönüket, öntudatukat – érvel dr. Somogyi János.
 • 2021. december 10. 18:32
  Dr. Somogyi János: Az úgynevezett gyűlöletbeszéd ugyanolyan gumifogalom, mint az úgynevezett jogállamiság. Értelmezés kérdése az egész! A kettős mérce alkalmazásának kiváló terepe.
 • 2021. november 19. 23:45
  Dr. Somogyi János: A napnál is világosabb, hogy a magyarság nemzeti létének megmaradása a tét a jövő évi parlamenti választáson. Persze azért nem „ez a harc lesz a végső”, hiszen a globalista birodalomépítő erők nem fogják a demokratikus választási eredményt elfogadni, és hidegháborús (ha kell forró háborús) helyzeteket fognak provokálni.
 • 2021. szeptember 23. 10:59
  A jelenlegi budapesti főpolgármesterhez hasonlóan nyilatkoztak 1989-90 táján az MSZP vezető politikusai is, amikor a jogelőd MSZMP viselt dolgait firtató kérdéseket kaptak. Azt hangoztatták, hogy „elhatárolódnak a múltjuktól”. Ez már akkor is nagyon vicces volt, hiszen örök érvényű a költő József Attila intelme, miszerint a múltat be kell vallani.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • A kormány 11 pontos akcióterve
  A kormány 11 pontos akciótervének intézkedései és az új hitelprogramok (gyármentő garancia- és hitelprogram) biztosíthatják a recesszió elkerülését Magyarországon a teljes foglalkoztatottság megőrzése és a családok megvédése mellett; hosszú távon azonban új gazdaságstratégiai modellre is szükség van - hangsúlyozta a gazdaságfejlesztési miniszter szerdán.
 • Moszkva komoly ajánlat esetén kész a tárgyalásra
  "Ha most komoly javaslat érkezik arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne megállítani ezt a konfliktust úgy, hogy közben teljesüljenek a mi teljesen jogos követeléseink, természetesen készek leszünk tárgyalni" - mondta Lavrov a Jevgenyij Primakov néhai miniszterelnök és külügyminiszter emlékének szentelt fórumon.
 • Elutasította az Alkotmánybíróság az ellenzéki indítványt
  Az Alkotmánybíróság a határozatában megállapította: "nem alaptörvényellenesek azok a rendelkezések, amelyek meghatározzák a még elégséges szolgáltatások pontos tartalmát a köznevelési intézményekben megtartott sztrájk esetén".
MTI Hírfelhasználó