vizelés
 • 2021. június 28. 21:31
  Nem éppen illemtudó oldalukat mutatták azok a holland futballszurkolók, akik a tegnapi, budapesti Európa-bajnoki nyolcaddöntő mérkőzés előtt fényes nappal, senkitől sem zavartatva magukat, csoportos vizelést tartottak egy VII. kerületi bérház oldalán. A szemtanúkat felháborította az incidens, tegyük hozzá, teljesen jogosan.
 • Jogi bástyákkal is védeni kell a család intézményét
  Vejkey Imre: Minket azért akarnak kiközösíteni, mert megvédjük a családokat és a gyermekeket, mert nem engedjük a család relativizálását! Egyetértünk Ferenc pápával, aki budapesti látogatása során búcsúzóul azt üzente a magyaroknak és az egész világnak, hogy „a család apából, anyából és gyermekekből áll, pont”.
 • Megújul a pápai katolikus nagytemplom
  Jövő tavasszal megkezdődik a pápai katolikus nagytemplom megújítása. Elsőként a templom külseje újul meg, a tervek szerint 2023 tavaszára - közölte a Veszprémi Főegyházmegye érseke kedden a Veszprém megyei településen.
 • Bethlen István országépítő munkája
  Meggyőződésem, hogy Bethlen Istvánnak és kormányának évtizedeken át méltatlanul zárójelbe tett, sőt, elhazudott országépítő munkája hasznos válaszokat adhat azokra a kérdésekre is, amelyekkel saját korunk kihívásai szembesítenek bennünket - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök a Bethlen-kormány megalakításának 100. évfordulója alkalmából szervezett keddi konferenciára írt köszöntőjében.
MTI Hírfelhasználó