A Fidesz-KDNP budakeszi polgármester-jelöltje
2024. április 10. 17:52

Győri Ottilia, a Fidesz-KDNP budakeszi polgármester-jelöltjének, jelenlegi polgármesterének támogatására szólított fel Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, a körzet országgyűlési képviselője szerdai Facebook-bejegyzésében.

Felidézte: Győri Ottilia polgármesterrel és munkatársaikkal együtt valósították meg 30 millió forintból két játszótér fejlesztését. Ebből 24 millió forint kormányzati forrás, 6 millió forint pedig helyi támogatás volt.
   
A második elkészülése után - folytatta - felmerült az a szülői igény, hogy a nagyobb gyerekeknek készített részen is legyen kerítés.
   
"Rendben, természetesen lesz, két hét alatt elkészül, a szülők kérése a legfontosabb" - tette hozzá.
   
"Erre megjelenik a helyi balos brigád azzal, hogy mi ártani akarunk a gyerekeknek... Na nehogy már ez az országromboló, soha semmit nem építő brigád mondja meg, hogy merre van az előre! Nehogy már ezeknek a szava számítson!" - fogalmazott.
   
"A rövid üzenet a közösségünk minden tagjának: Mi nem védekezünk! Semmi okunk rá. Mi támadunk! Jaj, kéjes öröm lesz számomra megvívni ezt a harcot június 9-ig az országrombolókkal szemben! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Fidesz-KDNP! Hajrá, Győri Ottilia!" - olvasható Menczer Tamás bejegyzésében.

mti
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Közösségalkotó erő a teremtésvédelem
    Az erdők megtisztításakor, a természet rejtett szépségei felfedezésnek közösségalkotó ereje órási, mert ezzel nem csak a természet csodás értékeit védjük, hanem magát az embert, a nagybetűs Embert is! Mindez arra is rávilágít, hogy nem a pénz és nem a fogyasztás számít, hanem az, hogy jobban felfedezzük a magunk és a másik ember Istenarcúságát!
  • Több mint 20 ezer háztartásnak nyújt majd segítséget az új otthonfelújítási program
    Péntektől lehet véleményezni az új otthonfelújítási program feltételeit. A részletszabályok közé több fontos újdonság is bekerülhet, így például az, hogy épületnek ne kelljen a vezetékes földgázhálózatra csatlakoznia. A program a tervek szerint júniusban indul.
  • Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök
    Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.
MTI Hírfelhasználó