Az ima erejében bízva
Jeruzsálemből jött papi személy a magyarok fővárosába, hogy a mieinkkel együtt imádkozva kérje a transzcendenst a béke megteremtésére.
2024. január 18. 12:59

Pierbattista Pizzaballa bíboros, jeruzsálemi latin pátriárka (j) ás Vejkey Imre KDNP-s országgyűlési képviselő, a Magyar Parlamenti Imacsoport vezetője (b) az imacsoport imareggelijén az Országházban 2024. január 18-án. MTI/Bruzák Noémi

Az ima ereje sokszor a reménytelen helyzetekben is segít. Ezért is fohászkodnak a hívők a Gondviseléshez. 

 

Pierbattista Pizzaballa bíboros, jeruzsálemi latin pátriárka (k), közvetlenül mellette Vejkey Imre KDNP-s országgyűlési képviselő, a Magyar Parlamenti Imacsoport vezetője (b1), William Shomali segédpüspök (j1), Mátrai Márta, az Országgyűlés háznagya (j2) és Azbej Tristan, a Külgazdasági és Külügyminisztérium üldözött keresztényeket segítő programokért felelős államtitkára (j3) a Magyar Parlamenti Imacsoport imareggelijén az Országházban 2024. január 18-án. MTI/Bruzák Noémi

MTI
Címkék:
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
MTI Hírfelhasználó