Fradi
  • 2024. május 3. 14:11
    "Dr. Springer Ferenc 1899. május 3-án alapította meg az FTC-t. Az első elnök volt, aki a legnehezebb, egyben legszebb feladatot vállalta, az újonnan megalapított egyesületet arra a pályára állítani, amely fennmaradását biztosítja.
    Címkék:
  • 2024. április 18. 19:49
    Dibusz Dénes, az FTC kapusa, aki csapattársai, Varga Barnabás és Botka Endre társaságában aktívan is közreműködött a faültetésben, hangsúlyozta: fontosnak érzik, hogy az edzések és a játék mellett a társadalmi felelősségvállalásból is kivegyék a részüket és óvják a környezetet.
    Címkék:
  • 2024. február 15. 18:33
    Két egyforma csapat küzdött, a Ferencvárosnál újra előjöttek a régi hibák: a gyerekes labdaeladás a rossz passzokkal, illetve az ügyetlen labdavesztés a párharcokban előnyösebb helyzetből. Nehéznek ígérkezik a visszavágó.
    Címkék:
  • 2023. december 26. 14:33
    Az biztos, hogy a Ferencváros újra ismert és elismert klub lett Európában, és hiszem, hogy komoly szakmai munkával, valamint fantasztikus szurkolótáborunk támogatásával még magasabbra léphetünk – összegzett Orosz Pál.
    Címkék:
  • 2023. november 30. 20:19
    Az első félidőben dekoncentráltan játszott a Fradi, rengeteg labdaleadás mutatta, hogy az FTC alkalmatlan a komoly nemzetközi teljesítményre. A második félidőben egy összeszedettebb Fradit láttunk, amely a fiatal ellenfél ellen kínkeservesen kiharcolta a győzelet.
    Címkék:
  • 2023. november 9. 18:37
    Az első félidőben a korábbiánál jóval erősebb Genk lépett pályára. Jól játszott a Fradi is, egy igazán nagy gólhelyzetet dolgoztak ki, a belga kapus védett. A második félidőben két kapushibából egy-egy gól.
    Címkék:
  • 2023. november 8. 18:34
    "Tisztában vagyok vele, mi vár ránk holnap. Okosan kell játszanunk és rendezettnek kell lennünk, amikor nálunk van a labda, mert tudjuk, hogy az egyik legnagyobb veszélyt a labdavesztés jelentheti" - nyilatkozott a szerb edző az FTC szerdai sajtótájékoztatóján.
    Címkék:
  • 2023. augusztus 3. 21:17
    A Fradi négygólos előnnyel lépett pályára Dublinban, a zöldfehér együttes azonban hangsúlyozza: a visszavágón is győzni akar a Shamrock Rovers ellen. A 30. percben megszereztük a vezetést, a 90. percben pedig beállítottuk az elegáns győzelmet.
    Címkék:
  • 2023. július 22. 19:56
    "Nagyon fontos, hogy ezt mentális oldalról jól kezeljük. Sokan vagyunk a keretben, mindenki másként dolgozza fel a nehézségeket, ezt a feszültséget kell ezekben a napokban feloldani" - fogalmazott Máté Csaba, aki a Shamrock Rovers elleni csütörtöki Konferencia-liga-selejtezőről is beszélt.
    Címkék:
  • 2023. július 20. 12:21
    A kiváló magyar edző, Máté Csaba bebízonyíthatja, hogy teljesen fölöslegesek az idegen trénerek a magyar bajnokságban. Hiszen a tabellán a második helyezést Szabó István érte el a Kecskeméttel, azaz a magyar csapattal az összes idegen edzőt legyőzte – Csercseszovon kívül, őt viszont most volt kénytelen meneszteni a Fradi.
    Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó