szoboszlai dominik
  • 2024. március 28. 13:55
    A rendezvényen a Liverpool magyar válogatott futballistája, a nemzeti csapat kapitánya élő beszélgetés keretében ad interjút, a színpadon ott lesz a teljes magyar válogatott és meglepetésvendégekre is lehet számítani.
  • 2023. november 18. 14:28
    A vasárnapi "visszavágóról" szólva Szoboszlai elmondta, nem szeretne már a mérkőzés előtt ünnepelni, hiszen a múltból nem lehet megélni: „Verjük meg Montenegrót, és akkor ünnepeljünk egy nagyot."
  • 2023. október 28. 15:55
    A magyar futballista elárulta, óriási élmény volt számára az első liverpooli napokban, hogy például Mohamed Szalah-val együtt edzhetett - ami olyan volt mintha videójátékozna -, és nagyon jól esik neki, hogy a klublegenda Steven Gerrardhoz hasonlítják, de ő nem olyan akar lenni, mint a korábbi angol válogatott klasszis.
  • 2023. július 19. 23:01
    Az RB Leipzigtől két és fél hete szerződtetett középpályás, a magyar válogatott csapatkapitánya az első félidőben jutott szerephez, melyet új együttese gyorsan megszerzett vezetés után 1-1-es döntetlennel zárt.
  • 2023. július 4. 20:26
    "Az elmúlt három napban elkezdett lepörögni előttem, hogy milyen utat tettem meg, hogy ott legyek, ahol most vagyok. Sok munka, kitartás, elkötelezettség és lemondások kellettek hozzá, de megérte - fogalmazott a magyar futballcsillag.
  • 2023. július 2. 20:27
    "Tudom, hogy mennyire izgatott amiatt, hogy itt lehet velünk, de fontos, hogy megértse, hogy mi is legalább annyira izgatottak vagyunk őmiatta" - jelentette ki Jürgen Klopp vezetőedző.
  • 2023. július 1. 15:59
    "Hatalmas öröm és büszkeség mindenkinek, aki a magyar labdarúgásban tevékenykedik, vagy csak szurkol a magyar válogatottnak" - kommentálta az M1 aktuális csatornán az RB Leipzigtől távozó Szoboszlai klubváltását Bogdán, aki hat mérkőzést játszott a Liverpool FC első csapatában.
  • 2023. június 30. 20:00
    A RB Leipzig 22 éves középpályásnak klubváltásról Fabrizio Romano, olasz újságíró, szakíró számolt be elsőként. Azt írta péntek kora este, hogy a felek mindenben megegyeztek, és Szoboszlaiért 70 millió eurót (26 milliárd forint) fizet a Liverpool.
  • 2023. június 3. 23:04
    A 85. percben Szoboszlai egy szép támadás végén, az ötös sarkáról eleresztett jobb lábas lövéssel eldöntötte a meccset. A válogatott támadó ezzel Détári Lajos után a második magyar, aki eredményes volt Német Kupa-döntőben.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Több mint 20 ezer háztartásnak nyújt majd segítséget az új otthonfelújítási program
    Péntektől lehet véleményezni az új otthonfelújítási program feltételeit. A részletszabályok közé több fontos újdonság is bekerülhet, így például az, hogy épületnek ne kelljen a vezetékes földgázhálózatra csatlakoznia. A program a tervek szerint júniusban indul.
  • Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök
    Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.
  • Külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik
    "Külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik ismét, aminek a célja nem egy ember felépítése, aki bosszúból csak a saját pecsenyéjét sütögetve politizál, hanem sebet ejteni a magyar kormányon, hogy előbb-utóbb, de inkább mielőbb fel tudjanak állítani egy háborúpárti baloldali kormányt Magyarországon" - mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.
MTI Hírfelhasználó