Szoboszlai Dominik a Liverpoolhoz igazol
A RB Leipzig 22 éves középpályásnak klubváltásról Fabrizio Romano, olasz újságíró, szakíró számolt be elsőként. Azt írta péntek kora este, hogy a felek mindenben megegyeztek, és Szoboszlaiért 70 millió eurót (26 milliárd forint) fizet a Liverpool.
Utoljára frissítve: 2023. június 30. 20:37
2023. június 30. 20:00

A magyar futballcsillag – infostart

Hivatalosan meg nem erősített sajtóinformáció szerint a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik az FC Liverpoolban folytatja pályafutását.

A RB Leipzig 22 éves középpályásnak klubváltásról Fabrizio Romano, olasz újságíró, szakíró számolt be elsőként. Azt írta péntek kora este, hogy a felek mindenben megegyeztek, és Szoboszlaiért 70 millió eurót (26 milliárd forint) fizet a Liverpool.

Fabrizio Romano trades soccer for Formula 1

Fabrizio Romano – the18

   
Szoboszlait eredetileg 2026-ig köti szerződés a lipcseiekhez, és bár korábban a Newcastle United érdeklődéséről lehetett olvasni, végül a játékos aláírásáért az utóbbi napokban mindent megtevő Liverpool lehet a befutó a médiainformáció alapján.

Liverpool F.C. - Wikipedia

wikipedia
   

A középpályás kivásárlási ára a 70 millió euró, Szoboszlai ezzel minden idők legdrágább magyar futballistája lehet.
   
 A hatszoros Bajnokok Ligája-győztes, 19-szeres angol bajnok Liverpoolnak - amely a következő idényben az Európa-ligában szerepelhet majd - az argentinokkal világbajnok Alexis Mac Allister után Szoboszlai a második nyári szerzeménye lehet.

MTI
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • A székelyföldi Nagymedesér
    "Nagyon fontos, hogy helyi szinten, megyei szinten és országos szinten is ott legyenek az erőink, hiszen csak így tudjuk a magyarság érdekében az érdekképviseletet, politikai képviseletet ellátni. Ugyanennyire fontos, hogy mi, magyarok egymást erősítsük az Európai Unióban" - mondta Potápi Árpád.
  • Kritikus állapotban a szlovák kormányfő – Videók!
    A helyszínen három-négy lövés dördült, majd a Denník N hírportál helyszíni tudósítója azt látta, hogy a kormányfő testőrei felemelik Ficót a földről, autóba helyezik, majd elviszik. A Plus7Dní híroldal információi szerint Ficót a mellkasán és gyomrán érték a lövések.
  • Szlovák baloldali költő a merénylő
    Három versgyűjteményt írt - Sen rebela, Diptych, Osy. 2010-ben jelent meg Az áldozat üzenete című regénye, 2015-ben pedig könyve jelent meg a romákról - Efata. 2015-től a Szlovák Írók Szövetségének tagja.
MTI Hírfelhasználó