Bánó Attila
  • 2024. április 25. 21:49
    Nyugaton ma a szuverenitás és a nemzeti elkötelezettség felszámolása zajlik, a balliberális média és a világháló pedig teljes erővel végzi azt a politikai nevelést, amelyet nyugodtan nevezhetünk agymosásnak – leplezi le a szélsőséges propagandagépezetet Bánó Attila.
  • 2024. április 8. 13:35
    Az ukrajnai front lövészárkaiban, harcálláspontjain, a harci járművekben és ki tudja, hányféle helyszínein valóban tömegével hullanak a szerencsétlen katonák, és sokfelé a civil lakosság szenvedései is leírhatatlanok. Zelenszkij, aki minden alkalommal modortalanságig puritán katonai viseletben jelenik meg, és ennek megfelelően alakítja a népi szabadsághőst.
  • 2024. március 22. 08:54
    Az egykori szabaddemokratákkal folytatott küzdelmünk sok mindenre megtanított bennünket. Megtanított arra, hogy hazánkban vannak olyan erők, amelyek sokkal körmönfontabbak a kommunistáknál. Ügyesebben álcázzák magukat, mint a kaméleonok, s ha szemfényvesztő trükkökkel hatalomra jutnak, nagyon gyorsan irányt változtatnak, s kimutatják a foguk fehérjét. Ez pedig a nemzet cserbenhagyása, idegen érdekek gátlástalan kiszolgálása – részletezi Bánó Attila.
  • 2024. március 7. 10:10
    Nagyon fontos a személyi összetétel. Ebből a szempontból megnyugtató, hogy nem álmodozó széplelkek, hanem tapasztalt, racionálisan gondolkodó szakemberek adják össze a tudásukat - rögzíti Bánó Attila.
  • 2024. február 11. 23:02
    Amikor egy magyar köztársasági elnökkel szemben ilyen nemtelen módon járnak el, akkor a hazánkkal szemben bűnt követnek el – fogalmaz Bánó Attila.
  • 2024. február 9. 12:42
    Minden vezetőnek nagy felelőssége van abban, hogy milyen munkatársakat, tanácsadókat gyűjt maga köré. Amikor azt mondjuk valakinek: mutasd meg a könyvtáradat, s megmondom, ki vagy, úgy mondhatjuk ezt a „sleppel” kapcsolatban is – mutat rá Bánó Attila.
  • 2024. január 23. 22:16
    Tudjuk, az amerikai baloldal nem válogat az eszközökben, és ez érvényes a nemzetközi baloldal egészére. Résen kell lennünk, mert ez a társaság a hatalma megőrzése érdekében a legdurvább eszközök alkalmazásától sem riad vissza – figyelmeztet Bánó Attila.
  • 2024. január 20. 08:35
    A nyugati balliberális politikusokat nem érdeklik saját választóik. De az ukránok se. Baerbock ugyan az ukrán embereket említette, de ebben az esetben is tetten érhető a képmutatás, hiszen azzal, hogy Németország korszerű fegyverekkel tömi Ukrajnát, hozzájárul a háború meghosszabbításához, vagyis ukrán emberek további tízezreinek halálához, megnyomorodásához – leplezi le a szélsőséget Bánó Attila.
  • 2024. január 3. 09:50
    Torát üli az orwelli újbeszél nyelv. A társadalomellenes szélsőbal újabban „progresszínvnek" becézi önmagát. A fontolva haladó értelmiség behódol. Miért?
  • 2023. december 27. 14:47
    A láthatatlan elit a gondolkodás befolyásolásának soha nem látott technikai eszközeit tartja kezében. Ezek segítségével bármilyen hazugságot képes igazságként hirdetni, gazdasági erejénél fogva pedig könnyen megvásárol politikusokat, beavatkozik országok belügyeibe – leplezi le a társadalomellenes szélsőséget Bánó Attila.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik
    "Külföldi befolyásszerzési kísérlet zajlik ismét, aminek a célja nem egy ember felépítése, aki bosszúból csak a saját pecsenyéjét sütögetve politizál, hanem sebet ejteni a magyar kormányon, hogy előbb-utóbb, de inkább mielőbb fel tudjanak állítani egy háborúpárti baloldali kormányt Magyarországon" - mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.
  • A kormány kiáll Európa keresztény alapjai mellett
    Varga Mihály kiemelte: miközben tőlünk nyugatra templomok tűnnek el, Magyarországon és a külhonban 3000 templom építését vagy felújítását támogatta a kormány az elmúlt évtizedben.
  • 18. századi orgonák a Pannonhalmi Főapátságban
    Az Orgonák éjszakáján Homolya Dávid orgonaművész és nemzetközi orgonaszakértő, valamint Vadász Attila orgonaművész kezei alatt kelnek életre a hangszerek.
MTI Hírfelhasználó