Bánó Attila
  • 2024. október 21. 09:34
    A sérelmi politizálás régóta ismert módszere egyes pártoknak, illetve politikusoknak. Ha valaki a választók többségével meg tudja sajnáltatni magát, akkor az gyakran kifizetődik – mutat rá Bánó Attila.
  • 2024. október 9. 09:12
    Amikor az EP a képviselői közé engedte Ilaria Salis olasz antifa-aktivistát, aki a társaival Budapesten ártatlan járókelőket támadott meg és brutálisan összevert, akkor a látszattal sem törődött – leplezi le a szélsőséget Bánó Attila.
  • 2024. október 4. 10:14
    Bármennyi hibát és bűnt elkövethetnek, soha nem lesznek felelősségre vonva, mert ugyanazok az erők mozgatják őket, amelyek az európai bíróságot is. Ha Macronnak igaza lenne és az EU belátható időn belül meghalna, nekik akkor is biztosítva lenne a menekülési út. Soha nem állnak bíróság elé – rögzíti Bánó Attila.
  • 2024. szeptember 19. 20:40
    Az EU főképviselőjével és a legfontosabb uniós posztok betöltőivel az a legnagyobb gond, hogy a világnézetük, a politikai felfogásuk alapján vannak kiválasztva és kinevezve. Mivel jelenleg a globalista, balliberális eszmerendszer uralkodik nyugaton, így a kiválasztás az ennek megfelelő irányultságú tisztségviselőknek kedvez – leplezi le a szélsőséget Bánó Attila.
  • 2024. augusztus 31. 08:04
    Könnyű felismerni: a fegyvergyártók és a korrupt politikusok közös érdeke, hogy minél tovább tartson az ukrajnai háború. Korábban is mondtam, de ezúttal megismétlem, hogy nincs annál aljasabb nyerészkedés, mint ami százezrek élete és milliók szenvedése árán hoz hasznot – rögzíti Bánó Attila.
  • 2024. augusztus 23. 09:56
    Rájuk nem jellemző, hogy helytállnának a csatamezőkön, minthogy sokkal óvatosabbak annál, hogy azok közelébe merészkedjenek. Nagyon bátrak viszont a pulpitusokon, a tárgyaló asztalok mellett, ahol emberek millióinak életéről vagy haláláról döntenek – leplezi le az "elit szélsőséget" Bánó Attila.
  • 2024. augusztus 11. 13:58
    A hisztéria ugyanis az USA fegyvergyártóinak a malmára hajtja a vizet. A Brüsszelben terpeszkedő társaság hatalmi mámorban tobzódik, és kétségtelen, ebben a háborúkkal terhelt világban nyugodtan halászhat a zavarosban: megtalálja a saját hasznát – leplezi le a politikai alvilágot Bánó Attila.
  • 2024. július 31. 20:21
    Ki kell mondani: a balliberális brüsszeli vezetés annyira gátlástalan és jellemtelen, hogy az uniós szabályokat és alapelveket is felrúgja, ha abból valamilyen politikai előnyt kovácsolhat – leplezi le a korrupt brüsszeli szélsőséget Bánó Attila.
  • 2024. július 22. 20:15
    Biden elhanyagolta a migrációs probléma kezelését, és teljes mellszélességgel beleállt az ukrajnai háború elnyújtásába. Ezzel hatalmas jövedelmekhez juttatta a rendkívül befolyásos fegyvergyártó lobbit, miközben az amerikai államadósság csillagászati magasságokba emelkedett.
  • 2024. július 16. 08:47
    Arról sűrűn hallgatnak, hogy a katonai beavatkozást az USA provokálta ki. Dollár milliárdokat „fektetett be” a korábbi ukrán belpolitikai erőviszonyok megváltoztatásába, része volt az ottani zavargások kirobbantásában, majd a neki tetsző kormányzat hatalomra juttatásában – leplezi le az atlanti szélsőséget Bánó Attila.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Ezt a harcot még nem vívtuk meg
    Brutális, kíméletlen szellemi rombolás kell ahhoz, hogy egy kultúra ezt a képességét elveszítse s az adott népet, nemzetet elveszejtse. Nálunk ez az elveszejtés 1900-ban kezdődött.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Mindenkit várnak az október 23-ai ünnepségre
    Szerda délelőtt tizenegy órakor mond beszédet Orbán Viktor miniszterelnök az 1956-os forradalom és szabadságharc alkalmából a Millenáris szabadtéri színpadán.
  • 125 ezer táska-számítógép diákjainknak
    Rétvári Bence elmondta, hogy a korszerű informatikai eszközöket azok az 5. és 9. évfolyamos tanulók kapják, akik korábban jelezték igényüket a Kréta-rendszerben. A tanulói laptopok mellett intézményi eszközök is érkeznek az iskolákba - fűzte hozzá.
  • Önsajnáltatás mint politikai manipuláció
    A sérelmi politizálás régóta ismert módszere egyes pártoknak, illetve politikusoknak. Ha valaki a választók többségével meg tudja sajnáltatni magát, akkor az gyakran kifizetődik – mutat rá Bánó Attila.
MTI Hírfelhasználó