Bánó Attila
 • 2024. július 16. 08:47
  Arról sűrűn hallgatnak, hogy a katonai beavatkozást az USA provokálta ki. Dollár milliárdokat „fektetett be” a korábbi ukrán belpolitikai erőviszonyok megváltoztatásába, része volt az ottani zavargások kirobbantásában, majd a neki tetsző kormányzat hatalomra juttatásában – leplezi le az atlanti szélsőséget Bánó Attila.
 • 2024. június 28. 13:32
  Ebben a mondatban a balliberális oldalra jellemző közönségesség és agresszivitás érhető tetten. Az ominózus mondat olyan közszereplő szájából hangzott el, aki hosszú évek óta bizonyítja, hogy nem ért a városvezetéshez, minden felelősséget másokra hárít és egy ártatlan kisfiú mosolygásával fogadja a jogos bírálatokat – leplezi le a szélsőséges politikust Bánó Attila.
 • 2024. június 15. 23:34
  A lapáttal való agyonverést egy később kiszivárgott hangfelvétel szerint Karácsony Gergely főpolgármester helyezte kilátásba Vitézy Dávidnak arra az esetre, ha vele szemben indul a főpolgármesteri posztért. Kocsmai környezetben megszokott lehet az ilyen stílus – rögzíti Bánó Attila.
 • 2024. június 11. 12:45
  A gyanakvást az is erősíti, hogy a nyugati balliberális-globalista erők agresszivitása, erőszakos politikai magatartása szinte minden téren és határon túlmegy. Nyugaton a valódi demokrácia alapelveit gyakran éppen azok veszik semmibe, akik önmagukat a legnagyobb demokratáknak hirdetik – leplezi le a szélsőbalt Bánó Attila.
 • 2024. június 6. 15:15
  A békés gyülekezéssel szembeni túlzott állami beavatkozásról nekünk a Gyurcsány-kormány időszakának emlékezetes rendőrterrorja juthat eszünkbe, de a jelentés nyilván nem erre gondol. Tudjuk, Brüsszelben Magyarországot tekintik olyan autokráciának, amely aláássa a demokráciát, miközben hazánkban zavartalan a szólás- és a sajtószabadság, szemben a nyugati példákkal – fogalmaz Bánó Attila.
 • 2024. május 29. 11:31
  Látjuk a baljós jeleket, a balliberális politikai oldal romboló munkáját, és eszünkbe jut, hogy ezek elődei egykor mekkora károkat okoztak hazánknak. Látjuk, hogy ma is vannak könnyen félrevezethető emberek, akikre hatnak a hangzatos ígéretek, a látványos külsőségek, a szemfényvesztő gesztusok, s újabban azok a trükkök, amelyekkel mindezt nemzeti színű csomagolásban tálalják a közönségnek
 • 2024. április 25. 21:49
  Nyugaton ma a szuverenitás és a nemzeti elkötelezettség felszámolása zajlik, a balliberális média és a világháló pedig teljes erővel végzi azt a politikai nevelést, amelyet nyugodtan nevezhetünk agymosásnak – leplezi le a szélsőséges propagandagépezetet Bánó Attila.
 • 2024. április 8. 13:35
  Az ukrajnai front lövészárkaiban, harcálláspontjain, a harci járművekben és ki tudja, hányféle helyszínein valóban tömegével hullanak a szerencsétlen katonák, és sokfelé a civil lakosság szenvedései is leírhatatlanok. Zelenszkij, aki minden alkalommal modortalanságig puritán katonai viseletben jelenik meg, és ennek megfelelően alakítja a népi szabadsághőst.
 • 2024. március 22. 08:54
  Az egykori szabaddemokratákkal folytatott küzdelmünk sok mindenre megtanított bennünket. Megtanított arra, hogy hazánkban vannak olyan erők, amelyek sokkal körmönfontabbak a kommunistáknál. Ügyesebben álcázzák magukat, mint a kaméleonok, s ha szemfényvesztő trükkökkel hatalomra jutnak, nagyon gyorsan irányt változtatnak, s kimutatják a foguk fehérjét. Ez pedig a nemzet cserbenhagyása, idegen érdekek gátlástalan kiszolgálása – részletezi Bánó Attila.
 • 2024. március 7. 10:10
  Nagyon fontos a személyi összetétel. Ebből a szempontból megnyugtató, hogy nem álmodozó széplelkek, hanem tapasztalt, racionálisan gondolkodó szakemberek adják össze a tudásukat - rögzíti Bánó Attila.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
 • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
  Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • A magyar tenger nemes hagyománya
  Napos, gyengén szeles idő és - ahogy a balatoni hajósok mondják - "kivasalt", vagyis teljesen sima víz fogadta a Balaton-átúszás résztvevőit. A tó vize 26-27 fokos és később sem várható jelentős szélerősödés.
 • Ezért tört ki az orosz-ukrán háború
  Jeffrey Sachs világhírű professzor Tucker Carlson műsorában részletesen levezette, hogyan provokálta ki az Egyesült Államok, hogy Oroszország megtámadja Ukrajnát.
 • Norris vezérletével mclarenes első sor a Körmagyaron
  "A csapat szempontjából ez egy nagyon jó eredmény, és boldog vagyok a pole pozícióm miatt is. Érdekes körülmények voltak, holnap viszont sokkal melegebb lesz. De van esélyünk a győzelemre, és sok pontot gyűjthetünk, úgyhogy bízhatunk egy jó versenyben, már csak a közelmúltban elért eredményeink miatt is" - összegzett Norris az időmérőt követő sajtótájékoztatón.
MTI Hírfelhasználó