Fradi
 • 2024. július 13. 14:08
  Természetesen nagyszerű érzés, hogy csatlakozhattam az együtteshez. Sajnos erre a sérülésem miatt csak később kerülhetett sor. Mindig jó látni a csapatot, főleg ennyi idő után. Örültünk egymásnak, hiszen rég találkoztunk. A lényeg, hogy már itt vagyok, és tudok én is készülni – mondta a gólkirály.
  Címkék:
 • 2024. június 13. 17:09
  A holland-angol kettős állampolgárságú tréner a hollandiai Zaandamban nőtt fel, és ott is kezdett el futballozni. Utánpótlás-karrierje során megfordult többek között az AZ Alkmaarnál, az Ajaxnál, a Haarlemnél és a Telstarnál is.
  Címkék:
 • 2024. május 3. 14:11
  "Dr. Springer Ferenc 1899. május 3-án alapította meg az FTC-t. Az első elnök volt, aki a legnehezebb, egyben legszebb feladatot vállalta, az újonnan megalapított egyesületet arra a pályára állítani, amely fennmaradását biztosítja.
  Címkék:
 • 2024. április 18. 19:49
  Dibusz Dénes, az FTC kapusa, aki csapattársai, Varga Barnabás és Botka Endre társaságában aktívan is közreműködött a faültetésben, hangsúlyozta: fontosnak érzik, hogy az edzések és a játék mellett a társadalmi felelősségvállalásból is kivegyék a részüket és óvják a környezetet.
  Címkék:
 • 2024. február 15. 18:33
  Két egyforma csapat küzdött, a Ferencvárosnál újra előjöttek a régi hibák: a gyerekes labdaeladás a rossz passzokkal, illetve az ügyetlen labdavesztés a párharcokban előnyösebb helyzetből. Nehéznek ígérkezik a visszavágó.
  Címkék:
 • 2023. december 26. 14:33
  Az biztos, hogy a Ferencváros újra ismert és elismert klub lett Európában, és hiszem, hogy komoly szakmai munkával, valamint fantasztikus szurkolótáborunk támogatásával még magasabbra léphetünk – összegzett Orosz Pál.
  Címkék:
 • 2023. november 30. 20:19
  Az első félidőben dekoncentráltan játszott a Fradi, rengeteg labdaleadás mutatta, hogy az FTC alkalmatlan a komoly nemzetközi teljesítményre. A második félidőben egy összeszedettebb Fradit láttunk, amely a fiatal ellenfél ellen kínkeservesen kiharcolta a győzelet.
  Címkék:
 • 2023. november 9. 18:37
  Az első félidőben a korábbiánál jóval erősebb Genk lépett pályára. Jól játszott a Fradi is, egy igazán nagy gólhelyzetet dolgoztak ki, a belga kapus védett. A második félidőben két kapushibából egy-egy gól.
  Címkék:
 • 2023. november 8. 18:34
  "Tisztában vagyok vele, mi vár ránk holnap. Okosan kell játszanunk és rendezettnek kell lennünk, amikor nálunk van a labda, mert tudjuk, hogy az egyik legnagyobb veszélyt a labdavesztés jelentheti" - nyilatkozott a szerb edző az FTC szerdai sajtótájékoztatóján.
  Címkék:
 • 2023. augusztus 3. 21:17
  A Fradi négygólos előnnyel lépett pályára Dublinban, a zöldfehér együttes azonban hangsúlyozza: a visszavágón is győzni akar a Shamrock Rovers ellen. A 30. percben megszereztük a vezetést, a 90. percben pedig beállítottuk az elegáns győzelmet.
  Címkék:
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
 • Kezet foghatunk-e „lapáttal agyonverni” akaróval?
  Kapaszkodjunk meg: Európában hangzott el a förtelmes mondat. Sőt ami még fájóbb: a kontinens kellős közepén, Magyarországon harsogta ezt olyan politikus, akit korábban megválasztottak felelős pozícióba.
 • Lapáttal a demokráciában
  Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
 • A magyar tenger nemes hagyománya
  Napos, gyengén szeles idő és - ahogy a balatoni hajósok mondják - "kivasalt", vagyis teljesen sima víz fogadta a Balaton-átúszás résztvevőit. A tó vize 26-27 fokos és később sem várható jelentős szélerősödés.
 • Ezért tört ki az orosz-ukrán háború
  Jeffrey Sachs világhírű professzor Tucker Carlson műsorában részletesen levezette, hogyan provokálta ki az Egyesült Államok, hogy Oroszország megtámadja Ukrajnát.
 • Norris vezérletével mclarenes első sor a Körmagyaron
  "A csapat szempontjából ez egy nagyon jó eredmény, és boldog vagyok a pole pozícióm miatt is. Érdekes körülmények voltak, holnap viszont sokkal melegebb lesz. De van esélyünk a győzelemre, és sok pontot gyűjthetünk, úgyhogy bízhatunk egy jó versenyben, már csak a közelmúltban elért eredményeink miatt is" - összegzett Norris az időmérőt követő sajtótájékoztatón.
MTI Hírfelhasználó