belföld
 • 2021. július 27. 15:01
  A sport sokkal inkább összeköt, mint elválaszt - hangsúlyozta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára kedden Gárdonyban, ahol a kormány támogatásával másodízben edzőtáboroznak szerb és délvidéki magyar fiatalok.
 • 2021. július 6. 10:35
  Rétvári Bence: Ugyanazok a szervezetek, amelyek pár évvel ezelőtt a migráció miatt fújták meg a kürtöket, most a gyermekvédelmi jogszabályok miatt támadják hazánkat.
 • 2021. június 29. 23:49
  Nem mindegy, hogy azokat választja-e, akik azért próbálnak alkudozni a mindenkori birodalommal, hogy legalább ne romoljon tovább a vesztesek pozíciója, vagy azokat, akik cinikus gátlástalansággal készségesen segítenek is abban, hogy a vesztesek minél reménytelenebb helyzetbe kerüljenek. Ennek a csapdának „a 22-es (év) csapdájának a megértetésére volna szükség.
 • 2021. június 22. 10:14
  „Ez olyan bizalom, amelyet mindenképpen meg kellett szolgálnom és megtiszteltetés, hogy első női katonaként rám gondoltak az elöljáróim. Ugyanakkor ez motiváló lehet a Magyar Honvédségnél szolgáló női katonák részére is” – emlékeztetett Szabóné Szabó Andrea alezredes.
  Címkék:
 • 2021. május 28. 17:32
  „Bemelegítő” általános vitáján három napon át zengzetes szócsaták kíséretében „repkedtek” a milliárdok.
  Címkék:
 • 2021. május 28. 14:09
  Magyarország Európa második legátoltottabb országa, a regisztráltak 90, a teljes magyar lakosság 52 százaléka kapta meg valamelyik koronavírus-elleni vakcinát - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki, online sajtótájékoztatóján.
  Címkék:
 • 2021. május 21. 13:13
  Új szabályok jönnek 5 millió beoltott után. Az oltásnak köszönhetően "a járvány harmadik hullámát legyőztük", de a járványügyi készültség továbbra is indokolt, mert vírus megbetegíti azokat, akik nincsenek beoltva - olvasható a kormany.hu oldalon péntek délután közzétett tájékoztatásban. Tudatták: a szabályok többsége az ötmilliomodik védőoltás beadásának másnapján lép életbe.
 • 2021. május 18. 16:27
  A koronavírus okozta járványhelyzetben tízmillió maszkot ajánlott fel a kínai Chi Fu Investment Fund Management Zrt. a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak (NHKT).
 • 2021. május 14. 12:59
  Csütörtökön 434 esetben intézkedtek a rendőrök a maszkviselési kötelezettség megszegése miatt - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a pénteki online sajtótájékoztatón.
 • 2021. május 4. 14:07
  Napról napra javulnak a járványügyi adatok, az ország a pandémia harmadik hullámának leszállóágában van, de továbbra is fontos az óvatosság - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.
MTI Hírfelhasználó