Top Secret
 • 2014. október 29. 18:27
  Az Orbán kormány harmadik ciklusa után fél esztendővel és Tóbiás József pártvezéri megválasztása után néhány hónappal megvalósítják a tizenhat esztendős kottát.
 • 2006. augusztus 7. 14:29
  Keglevich István börtönviselt pap, akit 1956 után két perben is elítéltek. Összesen kilenc és fél évet ült példamutató kiállással -, megtörhetetlen volt. A kihallgatások során egy alkalommal – 1960-ban – felszólították, írja meg véleményét 1956-ról. A továbbiakban a szó szerinti idézet következik.
  Címkék:
 • 2006. július 31. 12:26
  "Az illegális cserkészmunkához igen nagy előszeretettel használják fel a különböző vállalatokat, intézményeket és egyesületeket, illetve ezek természetjáró köreit" - áll egy 1958-ban készült titkos jelentésben. "A kisebbeket különböző játékos és komolyabb eszközök alkalmazásával akarják megnyerni, a nagyobbakba viszont belenevelik, hogy miért rossz ez az államrend és mennyiben jelenti a keresztény szocialista tan a helyes államrend alapját."
  Címkék:
 • 2006. február 17. 19:26
  Dokumentumot közlünk 1959-ből, amely bepillantást kínál a Regnum Marianum katolikus közösségi mozgalom ellen "harcoló" kádári besúgóhálózat világába. Megjegyezzük, a Regnum ellen több per volt, még az 1970-es években is. A regnumi atyák törzslakók voltak Kádár börtöneiben.
  Címkék:
 • 2005. május 27. 09:19
  Ha a jogelődpárt - tudományos alapon kidolgozott és működtetett diktatúra keretében - évtizedekig ilyen anyagi bázissal működött, akkor az illegitim parlament által alkotmányellenesen előprivatizált gazdasági vállalkozásokkal kapcsolatban minden rendben van?
  Címkék:
 • 2004. május 28. 00:00
  Az alábbi dokumentumok III/III-as csoportfőnökség hálózati kapcsolatainak mozgósításáról, az operatív előkészületekről szólnak. Ki most a "Kakukk"?
  Címkék:
 • 2004. április 27. 14:08
  Az intézkedési tervben a különböző politikai és társadalmi szervezetek ünnepségeinek, megemlékezéseinek előkészületeiről kaphatunk képet a III/III-as csoportfőnökség megfigyelésein keresztül.
  Címkék:
 • 2004. február 17. 18:01
  Az állambiztonság hármas csoportfőnöksége által 1988-ban ellenséges ellenzéki csoportosulásokról, valamint azok vezetőiről begyűjtött információk: működés kezdete, radikalitás foka (ez csak a rendszerrel szembeni viselkedésükre vonatkozik).
  Címkék:
 • A családtámogatások emelkednek a választás után
  Orbán Viktor a látogatása során elmondta: bevált az összes támogatási forma a családoknál. Ezért április után, ha a Fidesz megnyeri a választást, a kormány meghosszabbítja, sőt kiegészíti és fel is erősíti a családtámogatásokat.
 • 78 EP-képviselő a brüsszeli klímahisztéria ellen
  A baloldal az utóbbi hetekben mindent bevet, hogy a saját kudarcos zöldideológiáját érvényesítve megfossza az atomenergiát és a földgázt a zöld minősítéstől.
 • Jelentősen bővültek a szociális támogatások
  Az elmúlt években nagyobb mértékben bővültek a szociális támogatások, mint amilyen mértékben bővült a magyar gazdaság - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodászon, ahol átadta a családok felújított átmeneti otthonát.
MTI Hírfelhasználó