Kiszelly Zoltán
 • 2021. április 9. 08:31
  A kommunisták és nácik megölték a másként gondolkodókat, a globalisták “törlik” őket: Ha Trump-elnök Twitter-fiókját törölhették, egy fociedzőt is simán elbocsátanak.
 • 2021. április 6. 23:56
  A 2010 előtt elpocsékolt nyolc évben a multik voltak a fővállalkozók, míg a magyar cégek általában csak alvállalkozóként jelentek meg. A pénz akkor postafordultával ment ki az országból, másokat gazdagított. Most fordult a kocka, és ahol van alkalmas hazai cég, ott már az a fővállalkozó.
 • 2021. március 27. 16:46
  Óriási a kontraszt a baloldal kommunikációja és gyakorlata között, hiszen amikor befutó helyekről van szó, nem a női kvóta, hanem pusztán az erősorrend érvényesül – mondta a Magyar Nemzetnek Kiszelly Zoltán.
 • 2021. március 2. 08:57
  A baloldali pártok társadalmi kötődése folyamatosan csökken, az ország egyes részein alig vannak tagjaik és szervezeteik, ezért a propagandamédiájukra hagyatkoznak üzenetük terjesztésénél. Ők a tagadásra és irigységre építenek. A polgári világ ennél sokkal tisztább és pozitívabb.
 • 2021. február 16. 23:54
  Már megint mi jártunk jól! Persze nem véletlenül, ehhez kell a magyar kormány járványkezelésének három jó döntése is.
 • 2021. január 22. 23:39
  A mostani modellben egy 25 éves pályakezdő már jó eséllyel szerez annyi tapasztalatot és/vagy végzettséget, hogy jövedelme növekedésével kompenzálja a megszűnő adókedvezményt. Mások a családalapítás optimális idejében az szja-kedvezményt felcserélik a családi adókedvezménnyel. A patrióta gazdaságpolitika most is az emberek élethelyzetéhez igazított megoldásokat kínál.
 • 2021. január 8. 20:06
  A Great Resetre készülő globális elitnek kapóra jött a Capitolium elleni népharag, mostantól erre fognak hivatkozni, amikor Donald Trumpról és a trumpizmusról beszélnek és nem a járvány előtti gazdasági sikerről.
 • 2021. január 1. 11:51
  A Navalnij-ügy “egészen véletlenül” akkor robbant, amikor az Északi Áramlat 2 gázvezeték építése véghajrájába ért. Ezt követően egy “oknyomozó” oldal “nyilvános” telefonhívás- és repülőgép utas listák alapján rekonstruálta, hogy kik lehettek az orosz titkosszolgálat kommandójának tagjai. Alapesetben a történet itt véget is ért volna, ám...
 • 2020. december 19. 00:12
  Képzeljük csak el, ha nemsokára Marine Le Pen francia államfőként, vagy Matteo Salvini olasz miniszterelnökként támogatná a lengyel-magyar vezetésű V4-csoportot. Így már jobban érthető, miért félnek ennyire Berlinben és Brüsszelben.
 • 2020. december 10. 00:31
  Fél százalékot kérek! 2.5 százalék lett! Maradhat? Naná, hogy Soros!!!
 • Mintegy 700 millió forintból 51 templom újul meg
  A hívek közösségét fogja szolgálni. A nógrádszakáli katolikus templom felújítását első ütemben 30 millió forintos támogatással, a második ütemben újabb 80 millió forinttal segíti a kormány.
 • A Janssennel már 6 féle oltás van Magyarországon
  Megérkezett a Janssen-oltóanyag Magyarországra kedden, az első szállítmány összesen 28.800 embernek elegendő vakcinát tartalmaz - jelentette be a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) járványügyi osztályvezetője a Hungaropharma kőbányai telephelyén.
 • Értékvédelem a délvidéki szellemi végvárban
  Van olyan is, aki, még ha magában föl is lázad a keresztény értékek sorozatos támadása ellen, de gyávaságból hangosan már nem meri kimondani véleményét, mert a kereszténygyalázás – és ez alatt nem csak a hitet, hanem az ebből kinövő életlátást és életmódot is értem – manapság divatos.
MTI Hírfelhasználó