külföd
 • 2021. február 9. 16:47
  A visegrádi csoport (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) a közép-európai együttműködés fontos mozgatórugója, mely az Európai Unión (EU) és a NATO-n belüli folyamatokat is jelentősen befolyásolja - jelentette ki Andrzej Duda lengyel elnök kedden, a V4-es országok elnökeinek lengyelországi találkozóján.
 • 2021. február 9. 11:49
  A koronavírus elleni oltásért folyó világszintű versenyről, Kelet és Nyugat konstruktív együttműködéséről, a szabad világkereskedelemről, a kínai-magyar gazdasági kapcsolatokról és a kínai vakcina magyarországi felhasználásáról is beszélt Orbán Viktor a kilencedik Kína-Kelet-Közép-Európa csúcstalálkozón, amelyet ezúttal online videokonferencia keretében tartottak meg.
 • 2021. február 9. 09:33
  "Elfelejtettük, hogy „1968 szelleme" kedvező volt a pederasztia számára, s hogy „1968 szelleme" áldását adta René Schérer és Guy Hocquenghem tébolyára, amelyet 1976-ban a Co-ire című könyvükben is publikáltak." Így kezdi megdöbbentő írását Luc Ferry, majd később részletezi is, kikről is beszél.
 • 2021. január 26. 11:19
  Biden már a választási kampány alatt is hangsúlyozta, hogy korlátlan számú, igényalapú abortuszra vonatkozó jogokat fog a szövetségi törvényben rögzíteni és azt az amerikai adófizetők pénzével finanszírozni, ezzel mintegy ellehetetlenítve azokat a tagállamokat, amelyek életpárti rendelkezéseket akarnának hozni.
 • 2021. január 15. 23:51
  Aki alternatív világértelmezési keretet és fogalom-készletet merészel használni, azt egész egyszerűen kitiltják minden létező platformról, és ezzel volt valóság, nincs valóság, egy gonddal kevesebb.
 • 2021. január 15. 18:06
  Az EP szövegében nagyon cinikus és arcátlan megállapítások vannak. Például azzal akarják kiszúrni a szemünket, hogy az Európai Unió már romastratégiát és más intézkedéseket fogadott el, amelyek bizonyos kisebbségeket védtek, és ezzel nekünk meg kellene elégednünk.
 • 2021. január 8. 08:50
  Ha most Amerika látja azt, hogy mi történik Amerikában, akkor Amerika azonnal bevonul Amerikába, hogy helyreállítsa a demokráciát Amerikában.
 • 2020. december 29. 18:20
  A földrengés Zágrábban is megrongált épületeket, a lakosság egy része elhagyja a fővárost, pánik és rémület lett úrrá körükben. Orbán Viktor levélben ajánlotta fel Magyarország segítségét; jelentést kért a magyar hatóságoktól
 • 2020. december 18. 09:52
  Az EP mögött "egy hálózat található, itt jönnek be a képbe Sorosék", akik NGO-kon, kutatóintézeteken, háttérintézményeken, médiabefolyásoláson keresztül erős pozíciókat építettek ki az EP-ben, amelyen belülről próbálják magukhoz ragadni az Európa irányítására feljogosító döntéseket az állam- és kormányfőktől - fogalmazott Orbán Viktor kormányfő pénteken a közrádióban.
 • 2020. december 11. 19:47
  Varga Judit igazságügyi miniszter a BBC-nek nyilatkozva sikerként értékelte, hogy Európa, ideológiai viták helyett, végre a világjárványra és annak negatív gazdasági hatásaira fókuszál, és ennek megfelelően "példa nélküli" pénzügyi csomagot hagytak jóvá a tagországok vezetői.
 • Agytröszt a polgári politikához
  A baloldali pártok társadalmi kötődése folyamatosan csökken, az ország egyes részein alig vannak tagjaik és szervezeteik, ezért a propagandamédiájukra hagyatkoznak üzenetük terjesztésénél. Ők a tagadásra és irigységre építenek. A polgári világ ennél sokkal tisztább és pozitívabb.
 • Alapjogokért Központ: Csak a bizonytalanság biztos
  A baloldal érdeke egyértelműen az, hogy az előválasztás komoly nézeteltérésektől mentesen, botrányok nélkül valósuljon meg, éppen ezért egyelőre egységesnek, szolidárisnak mutatkoznak, azonban a lehetséges jövőbeni konfliktusok már körvonalazódnak – fejti ki a Magyar Nemzetnek készített elemzésében Tóth Erik.
 • Burgenlandi indiánok
  A trianoni reflexek kitűnően működnek osztrák barátaink lelkületében is.
MTI Hírfelhasználó