külföd
 • 2020. november 24. 10:02
  Steiner Attila európai uniós ügyekért felelős államtitkár a France24 francia televízióban sugárzott vitaműsorban elmondta, hogy Magyarország álláspontja szerint az Európai Unióban jól működő eszközök léteznek a jogállamiság betartatására, ezért a magyar kormány ellenzi, hogy erre a célra olyan új eszközt vezessenek be, amely felülírná az uniós alapszerződéseket.
 • 2020. november 20. 23:18
  A Pax America kora lejárt. Amerika ma már nemcsak a világrendet nem tartja fenn, de egyenesen egy programozott káoszt hoz létre.
 • 2020. november 17. 15:09
  A soros német elnökség számára is egyértelművé tettük: nem fogadhatjuk el új, „jogállamisági” feltételek utólagos beemelését a tagállami vezetők által kialkudott megállapodásba. Nem mi szegtük meg a szavunkat - mondja a Mandinernek nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár.
 • 2020. november 13. 23:16
  Trump az elnökválasztást követően bejelentette: a demokraták elcsalták a szavazást, és a Legfelsőbb Bíróság fogja kimondani, hogy ő a meccs valódi nyertese. Valóban bízhat abban az elnök, hogy megfordítja az eredményt? Egy biztos: az állampolgároknak választ kell kapniuk a választások során tapasztalt anomáliákra.
 • 2020. november 10. 23:29
  A demokrata párti politikus kifejtette: "zavarba ejtőnek" tartja, hogy Donald Trump még nem ismerte el a vereségét. De szerinte ennek "nincs különösebb hatása" a hatalomátadás folyamatára. Leszögezte, hogy munkatársaival már meg is kezdték a hatalomátadási folyamatot.
  Címkék:
 • 2020. november 10. 11:49
  Donald Trump még nem ismerte el vereségét az idei elnökválasztáson, a jelentős amerikai médiumok múlt szombaton egytől egyig Joe Biden demokrata elnökjelöltet hirdették ki a megmérettetés győztesének, miközben a republikánus elnök több kulcsfontosságú államban is a szavazatok újraszámlálását követelte.
 • 2020. november 10. 09:11
  Valószínűtlen, hogy a jogi huzavona érdemben megváltoztatja a voksolás eredményét – magyarázta a Magyar Nemzet megkeresésére Csizmazia Gábor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa.
 • 2020. november 3. 19:08
  Az elmúlt évhez képest az idén 15 millióval több, 260 millió keresztény szenved üldöztetést a hite miatt. Ezeket a tényeket miért fogja a jövőben is agyonhallgatni a liberális média?
 • 2020. október 30. 11:43
  Az éjszaka máglyákat gyújtanak, azok körül énekelnek és táncolnak, és amikor a máglyák már kialvó félben vannak, a merészebbje átugrálja azokat, hogy lerázzák magukról az év rosszát.
 • 2020. október 20. 23:53
  Bárki is nyeri meg az Egyesült Államokban a november 3-i elnökválasztást, szinte borítékolható, hogy hosszan tartó demonstrációhullám veszi majd kezdetét. Ha Donald Trump, regnáló elnök újrázni tud, akkor a radikális baloldaliak kezdenek majd zavargásokba.
  Címkék:
MTI Hírfelhasználó