MAGYAR VÁLOGATOTT
  • 2024. október 14. 21:52
    A mieink hősies küzdelemben megverték a bosnyákokat. Játékunkat a profizmus jellemezte.
  • 2024. október 11. 16:45
    Hősies védekezés és a gyerekes ügyetlenségek sorozata: ez volt a játékunk a második félidőben. Szoboszlai – infantilis labdaeladásaival – a csapat leggyengébb játékosa volt, immár a sokadik válogatott meccsen.
  • 2024. szeptember 7. 11:34
    Oszálykülönbség volt a két csapat között. A németek jók, ám elsősorban a mi gyenge játékunk volt a jellemző. Az infantilis labdaleadásokért megbüntettek minket a németek. Nem tudni, mit csináltak egy hétig Telkiben a játékosok, most a teljes gyakorlatlanságot mutatták.
  • 2024. június 23. 20:01
    Fantasztikus győzelmet aratott válogatottunk. 15 másodperccel a meccs vége előtt egy kontratámadás csattanójaként Csoboth Kevin talált a skót hálóba.
  • 2024. június 22. 16:16
    A tréning nyilvános részében szintén külön mozgott Szoboszlai Dominik csapatkapitány, de a magyar szövetség (MLSZ) MTI-nek adott tájékoztatása szerint "nincs semmi baja", a Liverpool légiósa csupán regeneráló feladatokat végzett a pálya melletti sátorban, a gyakorlás későbbi részében pedig csatlakozik a társaihoz.
  • 2024. június 20. 18:06
    Ekkora rendezvényen nem lehet ekkora hibát elkövetni. A játékvezető nem kezelte egyformán a játékosokat. Náluk egyes játékosoknak négy-öt Bajnokok Ligája-címe van, nekem pedig egy sincs, ezért rendkívül arrogáns módon küld el a bíró. Sajnos ilyen irányba megy el a bíráskodás" - leplezte le a szélsőségesen rossz holland játékvezetőt Nagy Ádám.
  • 2024. június 19. 16:40
    A menet eleje 15 óra után néhány perccel megérkezett az MHP Arénához. A vonuláson nagyságrendileg ugyanannyi drukker vett részt, mint múlt szombaton a Svájc elleni nyitófordulós mérkőzés alkalmával Kölnben.
  • 2024. június 16. 21:11
    A Svájc elleni mérkőzésen elemi labdakezelési hibákat elkövető válogatott játékosok most bajor kisváros pályáján gyakorolnak. Remélhetőleg szerdán a meccs előtt sikerül a bemelegítés, és nem szendergik át az első félidőt.
  • 2024. június 15. 14:06
    A második félidőben volt 25 perc, amelyben nagy fölényt élveztünk. A gyerekes labdaeladásokat olykor megúsztuk, a végén nem.
  • 2024. június 14. 22:37
    "Itt vagyunk az Európa-bajnokságon, így teljesen természetes, hogy a játékosok érzik a nyomást és a szurkolók elvárását. Ezt nem lehet elkerülni, hiszen itt most nem barátságos meccsekről van szó. Ugyanakkor a mutatott játékunknak, és az elért eredményeinknek köszönhetően megérdemeltük, hogy most itt legyünk. Szeretnénk főszereplők lenni és örömet szerezni a saját szurkolóinknak" - fogalmazott az 59 éves kapitány.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Ezt a harcot még nem vívtuk meg
    Brutális, kíméletlen szellemi rombolás kell ahhoz, hogy egy kultúra ezt a képességét elveszítse s az adott népet, nemzetet elveszejtse. Nálunk ez az elveszejtés 1900-ban kezdődött.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Mindenkit várnak az október 23-ai ünnepségre
    Szerda délelőtt tizenegy órakor mond beszédet Orbán Viktor miniszterelnök az 1956-os forradalom és szabadságharc alkalmából a Millenáris szabadtéri színpadán.
  • 125 ezer táska-számítógép diákjainknak
    Rétvári Bence elmondta, hogy a korszerű informatikai eszközöket azok az 5. és 9. évfolyamos tanulók kapják, akik korábban jelezték igényüket a Kréta-rendszerben. A tanulói laptopok mellett intézményi eszközök is érkeznek az iskolákba - fűzte hozzá.
  • Önsajnáltatás mint politikai manipuláció
    A sérelmi politizálás régóta ismert módszere egyes pártoknak, illetve politikusoknak. Ha valaki a választók többségével meg tudja sajnáltatni magát, akkor az gyakran kifizetődik – mutat rá Bánó Attila.
MTI Hírfelhasználó