Kocsis Máté
  • 2024. február 25. 08:43
    Kocsis Máté az interjúban érzékeny és fájdalmas veszteségnek nevezte Novák Katalin államfő és Varga Judit volt igazságügyi miniszter lemondását, de mindketten olyan konzekvens döntést hoztak, amely szerinte példaértékű. "Nincs apelláta ilyen esetben", ekkorát véteni nem lehet, teljesen függetlenül attól, hogy mi volt a döntés hátterében - mondta a kegyelmi ügyről.
  • 2024. február 11. 10:07
    Ha Gyurcsány Ferenc esetéből nem is tanult a baloldal, akkor gondoljanak csak bármelyik olyan baloldali botrányra "a drogozós ügytől" elkezdve a korrupciós ügyekig Cseh Katalin környékén, vagy a mostani budapesti városházi botrányokra, de akár "az antifákkal való együttműködésre, amely mégiscsak azt jelentette, hogy Budapest utcáin vér folyt, amikor megtámadtak ártatlan embereket" – rögzítette Kocsis Máté.
  • 2023. december 13. 10:29
    A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportjának vezetője az előterjesztők nevében mondott felszólalásában az Európai Bizottság Ukrajna uniós csatlakozásával kapcsolatos javaslatát előkészítetlennek, megfontolatlannak és időszerűtlennek nevezte.
  • 2023. október 1. 00:16
    Elsősorban az ellen kell fellépni, hogy konkrét politikusokat, választáson induló szervezeteket pénzeljenek külföldről, mert az a valódi politikai korrupció, ha egy politikus dollármilliárdosok zsebében van - fogalmazott a frakcióvezető.
  • 2023. szeptember 21. 22:06
    Kocsis Máté bejelentette: az Országgyűlés őszi ülésszakában egy szuverenitásvédelmi törvénycsomagot is benyújtanak majd. Hozzátette: a javaslat célja, hogy megnehezítsék "azoknak a dolgát, akik külföldön dollárért árulják hazánkat".
  • 2023. július 1. 15:09
    Azt lehet megtanulni a jászoktól, hogy nem szabad tűrni az alávetettséget, az önkényt sem Nyugatról, sem Keletről, továbbá hogy a nemzet jövőjét és a szabadságot nem pénzben mérik, annak "nincs ára", valamint ha a nemzetről, a nemzetségről van szó, akkor teljes összefogás alakul. Manapság is ismerős gondolatok - mondta Kocsis Máté.
  • 2023. április 2. 09:34
    Kocsis Máté a kormánypártok nevében közölte: az utolsó lehetőségig fognak azért küzdeni, hogy a béke és a tárgyalások kikényszerítése felé menjenek a dolgok, ne a háborús eszkaláció, ne a fegyverszállítások és ne a halottak számának növekedése felé.
  • 2023. március 12. 17:04
    Kocsis Máté a Fidesz és a KDNP által a parlamentnek benyújtott békepárti határozatát ismertetve elmondta, a magyar emberek többször kinyilvánított véleményén alapuló nyilatkozat lényege, hogy egyrészt Magyarország elkerülje a háborús konfliktusba belesodródást, másrészt politikai választ adjon az országot érő politikai nyomásgyakorlásra.
  • 2023. február 27. 09:38
    Magyarország elkötelezett a béke mellett, és minden eszközt megragad arra, hogy ennek hangot is adjon, ezért terjeszt a Fidesz-KDNP békepárti határozati javaslatot az Országgyűlés elé – mondta a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában hozzátette: az ország politikai nyomás alatt áll. Más uniós tagállamok vezetői, illetve a brüsszeli elit azt szeretné, hogy Magyarország például fegyverszállításokkal vegyen részt a konfliktusban. A magyar emberek azonban világosan elmondták, Magyarország nem kíván belesodródni a háborúba – számolt be az M1 Híradója.
A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó