bánó attila
 • 2021. szeptember 30. 12:41
  Politikai szemfényvesztésben jártas baloldalunk meghatározó figurái következetesen ellenzik a határon túli magyarságot segítő kormányzati intézkedéseket, kifogásolják a történelmi egyházak állami támogatását, folyamatosan támadják a kormány illegális bevándorlást gátló határvédelmi lépéseit, a koronavírus-járvány leküzdéséért folytatott erőfeszítéseit. Nos, ugyanez a baloldal most elő fogja venni a kamrák mélyéből a nemzeti színű lobogókat.
 • 2021. július 27. 09:13
  Az extremitás nem hazai pályán, hanem brüsszeli támogatással kívánja eldönteni a politikai küzdelmet. Ez a magatartás a magamfajta polgárnak a hazaárulást juttatja eszébe.
 • 2021. július 2. 23:50
  Az efféle nézetek hangoztatásával a balliberális gondolkodók mögöttes célja lényegében a magyar polgárok identitásának, hazafias szemléletének gyengítése, hiszen régi igazság, hogy egy nép ősi történelméhez való kötődése hatalmas erő, s ennek megsemmisítése a gyökerek elmetszésével érhető el.
 • 2021. június 15. 09:34
  Közép-Európában a társadalom még nem jutott el a balliberális agymosásnak arra a szintjére, amely már Niedermüller Péternek is megfelelne.
MTI Hírfelhasználó