derzsi lászló
 • 2020. augusztus 28. 15:39
  Székelyudvarhelyen három polgármesterjelölt méreti meg magát szeptember 27-én: Derzsi László az RMDSZ, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség színeiben indulok, Mike Levente a Magyar Polgári Párt (MPP-EMNP), a jelenleg hivatalban lévő Gálfi Árpád pedig egy román párt, a Szabad Emberek Pártja (POL) képviseletében.
 • Az erdő üzem, tanterem – és örökkévalóság
  Ugron Ákos Gábor: Az erdő fenntartása, kezelése, művelése nem érthető meg rövid távú gondolkodással, ahhoz száz években, vagy éppen az örökké fennmaradó végtelenben kell gondolkodni, mert az erdőre mint örökké változó, de örökre fennmaradó életközösségként kell tekintenünk.
 • A kettős mércés EP-szélsőség
  Győri Enikő nem emlékszik parlamenti vitára és felháborodásra azzal kapcsolatban, amikor a szocialista-liberális Gyurcsány-kormány idején, 2006 októberében, a rendőrség szétverte a 1956-os forradalomra emlékező békés tüntetőket. „A rendőrterror erői ma a legeurópaibb pártnak hazudják magukat, és az EP meg őket támogatja" - emelte ki a Fidesz képviselője
 • Református óvodát adtak át Sárospatakon
  Református óvodát adtak át Sárospatakon szerdán, a létesítmény a kormány anyagi támogatásával a Magyarországi Református Egyház Országos Óvoda Programja keretében épült fel.
MTI Hírfelhasználó