szélsőbal
 • 2023. január 22. 10:32
  Itt az ország szuverenitását durván sértő, példátlan akcióról van szó és erről minden magyarnak joga van tudni" – hangzott el a közrádióban.
  Címkék:
 • 2023. január 4. 10:25
  Az vitán felül áll, hogy az információs félrevezetés - köztük az újságírók visszatérő manipulálása pontosan meghatározottható Soros-szervezetek által -, illetve a közösségi platformokon tapasztalható kettős mérce valóban destabilizálja a demokráciát. Ugyanakkor ismét nem esett szó arról, hogy ezen jelenségek elszenvedője döntő többségben a jobboldal.
 • 2022. december 1. 08:26
  Amit az erkölcsi hontalanok az „árnyékkormányfővel” az élen művelnek Brüsszelben annak érdekében, hogy a Magyarországot jogosan megillető ezermilliárd forintokat ne fizessen meg az Európai Unió, az a nihilisták végső kétségbeesése – fogalmaz dr. Somogyi János.
  Címkék:
 • 2022. október 13. 15:16
  Az AK csütörtöki Facebook-bejegyzésében az Amnesty International Magyarország Facebook-oldalán közzétett posztra reagált, amelyben az AI a Befogadó Terek című iskolai projektjét népszerűsíti. A program segíteni szeretné az oktatási rendszeren keresztül a diákok tájékozódását arról, milyen jogok illetik meg a nemi és szexuális kisebbségek tagjait.
  Címkék:
 • 2022. augusztus 23. 09:41
  „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz"... “Hazudtunk reggel, éjjel meg este” – hangzott el a „rendszeresen bérmálkozó" Gyurcsány Ferenc nyilvános gyónásában.
 • 2022. június 7. 11:16
  A kormánypártokkal szemben kialakított negatív kampányukat nyelvileg, tematikailag és időben is összehangolták, egymás között egyeztetve, illetve egymással versenyezve folytattak lejárató kampányt Orbán Viktorral és a kormánypártokkal szemben a baloldali pártok a választás előtt.
 • 2022. május 10. 23:41
  Miért van az, hogy az egész tudás-osztály, az értelmiség ennyire balos lett? Nem csak az egyetemek, hanem az egész kulturális elit. Van egy nemzedéki változás. A hatvanas években ötből legalább egy professzor középjobbos volt. Ez elég jelentős kisebbség. Ez azóta megváltozott – rögzíti Jon A. Shields.
 • 2022. április 22. 14:13
  A hazugságrém a „legfőbb tehertétel" a magyarországi ellenzéken egyes baloldali politikusok szerint: elriasztotta a szavazókat. Mások az úgynevezett „közös felelősséget" is fölvetik.
 • 2022. április 12. 09:00
  A súlyos választási vereséget elszenvedő, a szélsőbalt és a szélsőjobbot is összetrombitáló koalíció nem szabadul meg vezérétől: továbbra is a kudarcot okozó gyurcsányi irányításhoz ragaszkodik az extrém politikai mix.
 • 2022. február 15. 09:30
  Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője az ellenzéki miniszterelnök-jelölt egy korábbi nyilatkozatára utalva úgy vélekedett, számon tartják, hogy melyik pártban hány zsidó van, vagyis - mint mondta -, Márki-Zay Péter antiszemita kijelentéseket tett.
 • Javaslat a Korrupcióellenes Munkacsoportnak
  A baloldali politikus ugyanis 2015. szeptember 29-én egy online újságnak az ügyre utalva a következőket mondta: „Amúgy nem azt mondtam, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel. Hanem azt, hogy az SZDSZ is tele van korrupciós ügyekkel. Fontos az az is.” Egészen különleges üzenet ez a veterán politikustól.
 • Csengey Dénes legendája filmalkotásban
  Csengey mint ikon is fontos volt az MDF-nek, farmeröltönyt viselt, hosszú haja, szakálla volt, a fiatalokat vonzotta ezzel a megjelenéssel. Jó párost alkottak 1989. március 15-én a televízió előtt Cserhalmi Györggyel: a színész Kiáltványt olvasott fel Csengey beszéde előtt.
 • A keresztyén hit mélysége a megmaradás kulcsa
  A Kárpátaljai Református Egyház egyházkerületi ünnepi közgyűlésén Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy fogalmazott, hogy "hosszú történelmünk megmutatta, hogy a keresztyén hit mélysége ezekben az időkben a megmaradás kulcsa".
 • A jogvédők ordító csendje
  A „jogvédő" NGÓ-knak az ukrajnai háborúval kapcsolatban tanúsított szemforgató hozzáállása leleplezte őket abban, hogy minimális érzékenységet sem tanúsítanak a valóban életveszélyben lévő kárpátaljai nemzettársaink iránt, hanem kizárólag a megrendelői igények szolgai végrehajtásában merül ki ténykedésük – fogalmaz Hetzmann Róbert.
 • Barcsay Jenő szellemiségének eleven értékei
  Barcsay Jenő, a mester életműve egyedülálló egyetemes értékeivel teszi gazdagabbá az erdélyi magyar képzőművészetet, s a teljes magyar képzőművészetet – fogalmaz Feledy Balázs.
MTI Hírfelhasználó