klímahisztéria
 • 2021. április 9. 23:37
  A szélsőséges zöld, gender és egyéb mozgalmak jelentős támogatást kapnak a tudományos fórumoktól és más intézményektől. Mindezt a nagytőke, beleértve a médiatőkéseket is, azért támogatja, mert e mozgalmak ugyanannyira internacionalisták, mint ők, és így segíti őket a nemzetállamok feletti uralomban.
 • 2021. április 6. 09:01
  Ha tényleg a széndioxid kibocsátást szeretnék korlátozni, akkor fel kellene futtatni az atomenergia ipart, és vízerőműveket kellene építeni mindenütt, ahol erre lehetőség van. A zöldek azonban mind a kettőt ellenzik, és a politika szolgaian követi a zöld narratívát.
 • Csütörtökön kezdődik a fiatalok oltása
  Hétfőtől szerdáig foglalhatnak oltási időpontot online a 16-18 éves regisztráltak, az oltásuk csütörtökön kezdődik - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.
 • Varga Mihály: Ösztönző fiskális hozzáállásra van szükség
  Segítő, ösztönző, támogató fiskális hozzáállásra van szükség 2023-ig; a kormány egyensúlyra törekszik, de 2022 még a mérsékelt hiánycsökkentés éve lesz - hangsúlyozta a pénzügyminiszter a Portfoliónak adott, hétfőn közölt interjújában, ahol azt is elmondta, nem lát túlfűtöttségi kockázatot a gazdaságban.
 • Nagy pofont adott a WHO a magyar baloldalnak
  Más uniós tagállamok is sorra kezdik el rendelni a keleti oltóanyagokat, sőt ma már egyes hazai baloldali politikusok is a magyar kormány sikeres járványkezeléséről beszélnek – jelentette ki lapunknak Deák Dániel politikai elemző.
MTI Hírfelhasználó