parlament
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Novák: Európa célja az energiafüggetlenség
  Az európai energiafüggetlenség mielőbbi megvalósítása, a béke, Európa és a nyugati szövetségi rendszerek közösségi erejének megőrzése a cél - mondta Novák Katalin köztársasági elnök az Arraiolos-csoport találkozóját követő sajtótájékoztatón csütörtökön Máltán.
 • Aradi vértanúk - Megemlékezés Aradon
  Bécs bosszújaként 173 éve végezték ki Aradon a magyar szabadságharc hőseit, a tizenhárom vértanút. Október hatodikán gyászanpon idézi fel emléküket a nemzet.
 • Az Európai Politikai Közösség csúcstalálkozója Prágában
  Az ukrajnai háború hatása Európa biztonságára és gazdaságára, valamint az európai együttműködés megerősítésének lehetőségei a fő témái a kontinens állam- és kormányfői csütörtöki és pénteki tárgyalásainak Prágában .
MTI Hírfelhasználó