Horváth József
 • 2022. április 8. 07:47
  Az 1995-ös nemzetbiztonsági törvény módosítására van szükség – nyilatkozta a Mediaworks Hírcentrumának Horváth József, a polgári elhárítás egykori műveleti főigazgató-helyettese, a Katonai Biztonsági Hivatal és a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat volt főigazgató-helyettese.
 • 2021. május 28. 23:55
  Az ország gazdasági függetlenségének visszaszerzése, az IMF pórázának elvágása sokaknak nem tetszik. Csakúgy, mint a migrációs áradat megállítása, a genderideológia elutasítása, a keleti nyitás politikája, a keresztény-nemzeti értékek védelme. Ezért aztán nagy valószínűséggel megjósolható, hogy külföldi állami szervezetek és multinacionális gazdasági érdekcsoportok idegenlégiós csapatai is megkísérelnek majd aktívan beavatkozni a választásokba.
 • 2021. február 5. 23:52
  Végső soron a nemzetállamokat kívánják szétverni, úgy a genderjogok erőltetésével a férfi-nő természetes szövetségére épülő családot akarják lebontani. Aminek része minden olyan szervezet megbélyegzése, lejáratása, amelynek tagjai a nemzet, a társadalom védelmére esküdtek föl.
 • 2020. november 13. 08:48
  A kiutasító határozatot a kezébe adták, és szabadon engedték. Néhány nap múlva lefejezett egy nőt, két másik embert pedig halálra késelt.
 • 2020. május 15. 11:54
  Karácsony Gergely, aki még a baloldal miniszterelnök-jelöltjeként az egész ország irányítására is alkalmasnak tartotta magát, a járvány csúcsán szerencsés lépésnek vélte, ha jól belerúg a hivatásos szolgálatot vállalókba.
 • 2020. február 21. 15:39
  Aki tisztában van történelmével ismerni fogja az európaiság valódi értékeit is.
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó