A gondola.hu archívumának helyreállításán dolgozunk. Az esetlegesen hiányzó tartalmak eléréséhez türelmét kérjük.
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Birodalmi diktatúra helyett demokráciák
    Nem eszmei és politikai kizárólagosságra törekvő brüsszeli birodalmi diktatúrára, hanem szuverén és egymással együttműködni képes erős nemzeti államokra és demokráciákra van szüksége az Európai Uniónak. Mi, magyarok ezt tekintjük az európai stratégiai autonómia politikai alapjának" - fogalmazott.
  • Semjén Zsolt Kolozsváron – Videó
    Isten mentsen meg bennünket, hogy Európa belesodródjon két szláv nép háborújába – rögzítette Semjén Zsolt kereszténydemokrata miniszterelnök-helyettes a maszol.ro hírportálnak adott videóinterjúban.
  • Országjárásra indult Orbán Viktor
    A miniszterelnök közösségi oldalán tett bejegyzéséből kiderült, hogy elérkezett országjárásának első állomására, Nemesgörzsönybe - írja a Magyar Nemzet.
MTI Hírfelhasználó