Simicskó István
 • 2022. március 20. 11:53
  Egészen szürreális világ kerekedne itt, ha ez az ember bármilyen vezető pozíciót kapna – mondta lapunknak adott interjúban Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője, Újbuda országgyűlési képviselője a baloldal miniszterelnök-jelöltjéről, Márki-Zay Péterről.
 • 2022. február 17. 19:06
  A választás tétje, hogy visszatér-e a Gyurcsány-Bajnai-korszak Magyarországra vagy sem - mondta Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának vezetője csütörtökön a kormánypárti frakciók balatonfüredi ülését követően tartott sajtótájékoztatón. Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője emberközpontúnak értékelte a Fidesz-KDNP elmúlt négyéves politikáját.
 • 2021. december 28. 13:48
  Úgy tűnik, a világban olyan erők, hatalmi tényezők működnek, amelyek új, mesterségesen generált törésvonalak létrehozásával igyekeznek a társadalmakat megosztani, a fennálló rendet meggyengíteni, és a világ erőviszonyait megváltoztatni.
 • 2021. december 17. 14:57
  Átadták Magyarország első honvédelmi sportközpontját a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértón pénteken. Az ünnepségen Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke hangsúlyozta, ki kell állnunk amellett, hogy a katonaság, a katonaember, a honvédelem akkor jó dolog, ha a nemzetállam megvédésére, polgárainak és értékeinek védelme érdekében használják.
 • 2021. november 8. 08:04
  Olyan világban élünk, amely napról napra új kihívásokat tartogat számunkra. Ez igaz az egyes emberekre, de ugyanúgy érvényes az országokra is – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Simicskó István, a KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának a vezetője.
 • 2021. november 4. 09:57
  Simicskó István kifejtette, hosszú évtizedek mulasztását pótolta Magyarország kormánya, amikor 2013-ban november 4-ét nemzeti gyásznappá nyilvánította, amikor az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésére, a szovjet katonai offenzívára és a viharos események áldozataira emlékeznek a magyarok.
 • 2021. október 22. 11:41
  Most az a nagy kihívás, hogy ne sodorja el az új nemzedékeket a homogenizáló globalizáció. A 21. század az olyan kihívások százada, mint például a migráció vagy a járvány, melyekre választ kell adni, ugyanakkor a 21. századot az együttműködés századává kell változtatni - mondta Simicskó István főként fiatalokból álló közönsége előtt.
 • 2021. augusztus 31. 19:44
  Új sportcsarnokot avattak Újbudán; az Emericus Sportegyesület ezer négyzetméteres, könnyűszerkezetes tornacsarnoka 260 millió forint kormányzati támogatásból épült meg.
 • 2021. augusztus 20. 09:05
  Simicskó István emlékeztetett: "születésünk pillanata mindannyiunk életében fontos esemény, hiszen ez a kezdet határozza meg, hogyan is indulunk el életünk útján", és ugyanez igaz az államokra is.
 • 2021. július 23. 09:37
  Fontos, hogy Magyarország sportszerető nemzet legyen, mert a közösségi életünkben nincs kellő mértékben jelen a sportra jellemző "fair play" - közölte a tokiói olimpia megnyitója alkalmából a KDNP országgyűlési frakciójának vezetője, Simicskó István pénteken az MTI-vel.
MTI Hírfelhasználó