publicisztika Kovács G. Tibor
 • 2020. szeptember 27. 17:57
  A normalitás elleni háború légnyomást okozott magas poszton is.
 • 2020. szeptember 3. 22:10
  Már a régi adóügyeivel, plágiumgyanújával, a „Gyurcsányi” név különös helyen való felbukkanásával, a 2006-ban keletkezett több mint tízmilliárd dolláros államadósság-növeléssel, a 2006. október 23-ai tömegbe lövetéssel és sok más károkozással elszámolni nem tudó hazugságrém kiadta a kilövési engedélyt Vidnyánszky Attila színházi rendezőre. Most újabb célpont emelkedett a kilövetési szélsőségesek elé.
 • 2020. augusztus 17. 00:17
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • 2020. augusztus 12. 17:22
  A demokrácia exportja. Ezt a „sok munkát” végezte az USA évtizedeken át – borzalmas következményekkel. A „sok munka” során eltettek láb alól számos vezetőt, egyet például Észak-Afrikában, s ennek nyomán megindult a migránsáradat Európa felé.
 • 2020. július 5. 01:14
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • 2020. június 29. 22:49
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • 2020. június 27. 10:30
  A „politikai korrektség” pszichoterrorja hatott. Egy újságíró agya áldozatul esett: meghibbant attól a megfeleléskényszertől, amelyet környezete kialakított benne. Nem merte leírni azt, hogy a tettes, a bűnöző, a terrorista.
 • 2020. június 7. 19:47
  A közmédia nehéz feladattal birkózott meg: úgy tárta elénk a fájdalmas múltat, hogy cselekvésre ösztönzött, erőt sugárzott, és fölkeltette a mai nagy nyugati igazságosztók iránti egészséges gyanút.
 • 2020. május 16. 10:37
  Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
 • 2020. május 13. 09:51
  Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
 • Deutsch kritizálni mert, most ki akarják zárni a néppártból
  Az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójában kezdeményezés indult Deutsch Tamás kizárására a politikus egy friss nyilatkozata miatt. A Fidesz-alapító lapunknak az üggyel kapcsolatosan elmondta: az tökéletesen megmutatja, miért kell nemet mondani a brüsszeli jogállamisági mechanizmusra.
 • Állnak a végvárak
  Magyarország mindig keserves árát adta annak, ha elalélt a figyelme. A határon túli magyar sajtónak éppen ebben van óriási felelőssége: erősíteni az összetartozás-tudatot. Látjuk, milyen nemtelen támadásokat intéznek a határon túli liberális szócsövek akár Kolozsvárról, akár Pozsonyból a magyar kormány ellen.
 • A Nyugat politikai vaksága
  A tények nem számítanak, ahogy nem számítottak a holodomor idején sem. Ma politikai vakok vezetnek világtalanokat.
MTI Hírfelhasználó